Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kahvila-viinibaari Bacaro Doppio avautuu Taidetehtaan kauppakujalla

Italian rennoista pikku kahviloista vaikutteita saanut osuuskauppa Varuboden-Oslan uusi kahvila-viinibaari Bacaro Doppio avataan entisen kahvila Coffee Housen tiloihin Porvoon Taidetehtaalle 2. joulukuuta. Ravintola perustuu S-ryhmän ketjukonseptiin.

Taidetehtaalla vuodesta 2012 palvellut kahvila Coffee House sulki ovensa lokakuun lopussa remontin takia. Se korvautuu kahvilan ja viinibaarin yhdistelmällä, joka tarjoaa olohuonemaisen paikan seurustelulle.

Inspiraation lähteenä ovat toimineet venetsialaiset koko kansan olohuoneet, bacari-baarit. Sisutuksessa on käytetty paljon vaaleaa kaakelia, raikasta turkoosia ja pehmeää roosaa kauniita yksityiskohtia unohtamatta.

Aukioloaikoja on laajennettu.

Aukioloja on remontin myötä laajennettu, jotta kahvila-viinibaari voisi paremmin palvella myös Taidetehtaan lukuisista kulttuurielämyksistä nauttivia.

Bacaro Doppiossa voi esimerkiksi piipahtaa lasillisella kuohuvaa ennen teatteriesitystä tai käydä perheen voimin maistelemassa jäätelöitä ennen elokuvaesitystä, VBO maalailee.

Kahvilan uutuutena on Loviisassa käsintehty gelato, josta on valittavana laaja makuvalikoima. Artesaanijäätelön kahvila tarjoilee italialaisvivahteisia kahvilatuotteita erikoiskahveista makeisiin ja suolaisiin purtaviin.

Espressojen ja erikoiskahvien raaka-aine jauhetaan paikan päällä, suolaiseen nälkään voi nautiskella pariloituja leipiä, kuten focaccioita ja panineja. Makeina herkkuina tarjoillaan jäätelön lisäksi italialaistyylisiä leivonnaisia. Viinilista elää vuodenaikojen mukaan.

– Coffee House oli mukana Taidetehtaan palvelukokonaisuudessa aivan alkuajoista lähtien. Vuosien varrella meillä on käynyt lukuisia asiakkaita, ja meillä on oma vankka kanta-asiakaskuntamme. Nyt tuntui kuitenkin hyvältä ajankohdalta uudistaa kahvilaamme. Koko projekti on pitänyt sisällään paljon asioita kaakeleiden värin päättämisestä uusien tuotteiden valitsemiseen. Olemme myös tutustuneet uusien tuotteiden ja kahvien valmistuksen saloihin, VBO:n toimipaikkapäällikkö Maria Lönnqvist sanoo tiedotteessa.