Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupuu-keräys käynnissä Porvoossa sekä fyysisesti että sähköisesti

Joulupuu-keräyksellä kerätään joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä ilman joululahjaa. Monet heistä ovat esimerkiksi lastensuojelun piirissä, sijaisperheissä, huostaan otettuina tai lastenkodeissa.

Keräykseen voi osallistua tuomalla lahjapaketin oman paikkakunnan paikalliskeräykseen tai tekemällä rahalahjoituksen sähköisesti osoitteessa ejoulupuu.fi.

OP Uusimaa toimii tänä vuonna Joulupuu-paikalliskeräyksen järjestäjänä sekä keräyspisteenä toimialueensa usealla paikkakunnalla.

Joulupuu Porvoon keräysaika jatkuu perjantaihin 16. joulukuuta asti. Lahjapaketteja voi tuoda OP Uusimaan konttoriin (Rauhankatu 27) arkisin kello 10-16.30 välisenä aikana. Paketteja ottavat vastaan myös Porvoon molemmat Alkot Näsissä ja Tarmolassa arkisin kello 9-21 ja lauantaisin kello 9–18.

Porvoolaisten vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria voi auttaa lahjoittamalla sopivaksi katsomansa summan eJoulupuu -palvelun kautta.

Porvoon kaupunki, Porvoon suomalainen seurakunta sekä Borgå svenska Domkyrkofösamling järjestävät keräyksen yhdessä jo kolmatta kertaa.

Keräyksen kautta lahjoitettiin jouluksi 2021 yhteensä 9 133 euroa porvoolaisten lasten ja nuorten hyväksi. Raha muuntautui lahjakorteiksi, joita jaettiin ripeästi perheille.

– Lapsiperheet ovat kiitelleet tätä toimintamallia ja lapset ovat läheistensä avulla saaneet toivelahjojaan, palvelupäällikkö Kristina Huopalainen Porvoon kaupungilta kertoo tiedotteessa.

Lahjoitetuilla varoilla hankitaan paikallisten yritysten joululahjakortteja, jotka seurakuntien diakoniatyö ja kaupungin sosiaalitoimi jakaa perheille. Lahjoituksia voi tehdä 25.12.2022 asti.