Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketä ehdottaisit? Nuorisotyön stipendit ja urheilun palkittavat ovat haettavana Pukkilassa

Vuoden urheiluteko-kunniamaininnan tai -stipendin saajaa voi Pukkilassa ehdottaa 9.12. mennessä vapaamuotoisella ilmoituksella kuntaan.

Tunnustus luovutetaan yli 12-vuotiaalle lajissaan menestyneelle henkilöille, seuroille, yhdistyksille tai yhteisöille, jotka ovat 2022 aikana osoittaneet liikunnallista asennetta, tahtoa ja esimerkillistä yhteistä hyvää kuntalaisten osallistumiseksi esimerkiksi talkoissa, ohjaajana tai taustalla.

Ehdotuksesta, joka lähetetään osoitteella piritta.ahl@pukkila.fi tulee ilmetä urheilijan laji, sarja ja saavutus. Kunniamaininnat ja stipendit jaetaan alkuvuonna 2023.

Nuorisotyön stipendejä puolestaan jaetaan yli 12-vuotiaille aktiivisille ja tavoitteellisille harrastajille ja nuorisoryhmille sekä talkootyöstä nuorten toiminnan edistämiseksi. Saajaa voi ehdottaa vapaamuotoisella hakemuksella, jossa ilmenee harrastus, kestoaika ja saavutukset.