Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sporttikierrätyksestä Porvoon Kaivokadulta löytyy monta hyllyllistä pieniä ja isoja luistimia

Käytettyjä luistimia on nyt monta hyllyllistä vailla käyttäjiä Sporttikierrätyksessä, joka toimii Porvoon seudun työnhakijoiden toimistolla Kaivokatu 37:ssä. Sporttikierrätyksessä ei käytetä rahaa, vaan se toimii periaatteella tuo tullessas, vie mennessäs.

Hyllyissä on hyvä valikoima luistimia etenkin alle kouluikäisille ja alakoululaisille kokoluokissa 27–38. Välineiden tarjonta on supistunut aiemmasta, jolloin niille oli varattu WSOY-talon pohjakerroksessa kokonainen huone. Nykyään valikoimassa on lähinnä talviurheilulajien välineitä, luistimia ja suksia.

Sporttikierrätys on avoinna tiistaina, torstaina ja perjantaina kello 10-16, maanantaisin kello 12-16 ja keskiviikkona 10-17.

Sporttikierrätyksessä käydessä voi halutessaan saada mukaansa leipää, jota työnhakijoiden toimistolle tulee kaupoilta lahjoituksena jaettavaksi edelleen. Yhdistys toimii nykyään supistetuissa tiloissa, koska sen vastuulla ollut Porvoon ja Askolan vammaispalvelujen henkilökohtaisten avustajien palkkahallinto ja vaikeavammaisten opastus loppui syyskuussa 2021.

Lisätty 29.11. kello 11.55 aukioloajat.

Urheiluvälineet kiertoon – toiminta alkaa WSOY-talossa maanantaina