Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liukas keli suisti autoja tieltä Sipoossa

Liukas ja pöpperöinen keli koitui autoilijoiden kohtaloksi tiistai-iltana ja keskiviikkoaamuna. Moni sai ajaa kieli keskellä suuta.

Tiistai-iltana hiukan ennen kahdeksaa kuljettaja menetti liukkaalla tiellä henkilöautonsa hallinnan Sipoossa Kuninkaantiellä, Sipoon kirkolta Keravantien suuntaan. Auto ajautui ojaan ja törmäsi puuhun. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, heistä yksi loukkaantui lievästi.

Keskiviikkoaamuna sattui toinen onnettomuus, kun kuljettaja menetti autonsa hallinnan Keuksuontiellä Sipoossa. Auto ajautui ojaan alhaisessa nopeudessa. Autossa oli kaksi henkilöä, he pääsivät ulos omin avuin, eikä kumpikaan loukkaantunut.

Muuten pelastuslaitoksella on pöpperöisestä kelistä huolimatta ollut rauhallinen yö ja aamu.

– Teillä on ollut nyt aika liukasta ja moottoritielläkin oli jonkin verran loskaa. Onneksi pahemmilta onnettomuuksilta on kuitenkin vältytty,  kertoo Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Antti Virtanen.