Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoo jakaa liukuesteitä iäkkäille

Omenamäen palvelukeskuksessa on joulukuussa tarjolla tietoa kaatumisen ehkäisystä. Samalla jaetaan maksuttomia liukuesteitä 75 vuotta täyttäneille porvoolaisille. Tilaisuudet järjestää Porvoon kaupungin terapiapalveluiden fysio- ja toimintaterapeutit.

Tilaisuuksissa voi tehdä kaatumisriskin itsearviointitestin sekä saada fysio- ja toimintaterapeuteilta ohjeita testituloksen perusteella.

Liukuesteitä jaetaan vain ajanvarauksella. Paikalla on terapeutti, joka ohjeistaa liukuesteiden oikeanlaisessa käytössä. Mukaan pitää ottaa hyvät ja sopivat talvikengät. Liukuesteet antavat lisäpitoa liukkailla keleillä.

Tapahtumapaikkana on Omenamäen palvelukeskuksen olohuone osoitteessa Tulliportinkatu 4. Liukuesteiden sovitukseen on varattava aika viimeistään edellisenä arkipäivänä puhelimitse Omenamäen infosta, puh. 040 183 3354. Numeroon voi soittaa maanantaista torstaihin kello 8.30–15 ja perjantaina kello 8.30–14.

Liukuesteitä on jaossa ennakkoon varattujen aikojen mukaisesti keskiviikkona 7. joulukuuta kello 14–16 ja perjantaina 16. joulukuuta kello 10–12.