Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulkiko Porvoon kaupunkialueella susi aamulla? Poliisi ei pysty vahvistamaan – loukkaanutta eläintä jäljestetään yhä

Porvoon Rantakadulla lähellä keskustaa sattui maanantaiaamuna ennen kello kahdeksaa onnettomuus, josta autoilija kertoi tuoreeltaan Facebookin Porvoolaisille-ryhmässä 95-prosentin varmuudella törmänneensä suteen. Eläin kolahti auton etukulmaan.

– Aivan täysin varmaa kohtaa en muista, mutta siinä Aunelan risteyksen lähettyvillä. Juoksi metsänpuolelta ja pyörähti meren puolella olevan kävelytien ojaan. Kopsahdus oli sen verran kova että on kipeää tehnyt ja karvat jäi puskuriin. Joten jos siellä päin liikutte kävellen niin kannattaa hieman tarkkailla, porvoolainen kertoi.

Porvoon Rantakadulla ei liikkunutkaan susi – metsästäjät löysivät loukkaantuneen eläimen lähialueen metsästä

Hän soitti hätäkeskukseen ja partio tuli paikalle, mutta eläintä ei löytynyt lähettyviltä. Eläintä ei komisario Harri Viholan Itä-Uudenmaan poliisista mukaan ole vielä tavoitettu mistään.

– Jäljistä ei voida vahvistaa, että oliko se susi. Partio pyysi ohjeestani suurriistan virka-avun paikalle, joka käy jälestämässä sitä lisää, että löytyykö sellaista, jälkiä tai pystyykö niiden perusteella vahvistamaan sitä sudeksi. Se voi kestää kauemminkin metsästysseuran selvittää, onko siellä loukkaantunut eläin ja onko mahdollisesti kyseessä susi, Vihola sanoo.

Jäihin Sakta fartenissa vajonnut metsäkauris saatiin jäätyneenä ylös Porvoonjoesta

Koira oli vähällä hukkua hyiseen Mustijokeen – ui pelastajaansa vastaan