Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Rantakadulla ei liikkunutkaan susi – metsästäjät löysivät loukkaantuneen eläimen lähialueen metsästä

Porvoon Rantakadulla sattui maanantaiaamuna kahdeksan maissa kolari, jossa toinen osapuoli ei ollut susi, kuten autoilija tuoreeltaan epäili Facebookin Porvoolaisille-ryhmässä.

Auton etukulmaan törmänneestä ei komisario Harri Viholan ole ihan täyttä varmuutta, koska kuljettaja on ainoa silminnäkijä, mutta metsästäjät lähtivät etsimään vammautunutta eläintä.

– Sieltä jäljen päästä ei löytynyt kuin loukkaantunut peura. Minkäänlaista sutta tai edes koiraeläintä ei tuossa poliisin tai metsästysseuran toimesta löydetty. Minulla ei ole tietoa, oliko eläin menehtynyt jo löydettäessä, liekö sitten ollut peura vai kauris tämä, mutta pääsääntöisesti ne lopetetaan löydettäessä. Yleensä kun auto törmää hirvieläimeen se on loukkaanut siinä määrin, että muuta ei ole tehtävissä, Vihola arveli.

Törmäys tapahtui Rantakadulla Aunelan kohdalla, jossa peura juoksi metsänpuolelta tielle auton, kopsahti sen etukulmaan ja pyörähti meren puolella olevan kävelytien ojaan. Kuljettajan mukaan auton puskuriin jäi karvoja.

Kulkiko Porvoon kaupunkialueella susi aamulla? Poliisi ei pysty vahvistamaan – loukkaanutta eläintä jäljestetään yhä

Jäihin Sakta fartenissa vajonnut metsäkauris saatiin jäätyneenä ylös Porvoonjoesta

Koira oli vähällä hukkua hyiseen Mustijokeen – ui pelastajaansa vastaan