Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Murtovarkaat jäivät kiinni verekseltään Sipoossa, rattijuoppoja liikenteessä Porvoossa

Nuorten nahistelu lisääntynyt loppuvuoden aikana.

Poliisin partio otti viime torstaina Sipoossa verekseltään kiinni murtopuuhissa olleen kaksikon.

Murtovarkaiden epäillään murtautuneen Söderkullassa sijaitsevan työmaan lukittuun varastokonttiin ja anastaneen sieltä omaisuutta, Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Poliisin partiot tavoittivat viime viikonlopun aikana Porvoon seudulta liikenteestä muutamia rattijuoppoja.

– Parin näistä kuljettajista epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja toisella heistä ei rattijuopumuksen lisäksi ollut edes voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisäksi yksi törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen epäilty kuljettaja tavoitettiin sunnuntaina vastaisena yönä Loviisasta. Kuljettaja tavoitettiin rikoskomisario Freddie Cederlundin mukaan ulosajopaikalta.

Itä-Uudenmaan poliisin viime viikko oli valvonta- ja hälytystoiminnan kannalta kiireinen, erilaisia poliisitehtäviä kertyi hieman yli 1750. Viikon tehtävistä 750 tehtävää painottui viikonlopun ajalle.

– Viikonloppuöinä tehtävissä näkyivät pahoinpitelyt, rattijuopumukset, päihtyneet ja häiriökäyttäytymiset. Kotihälytystehtäviä hoidettiin viikonlopun aikana 88, joista väkivaltaan liittyviä oli 29, kertoo komisario Jarmo Ojala tiedotteessa.

Koko viime viikon aikana kotihälytystehtäviä hoidettiin 140, joista alkutietojen mukaan väkivaltaan liittyviä oli 48.

Nuorten liikehdintä ja keskinäinen nahistelu on poliisin mukaan loppuvuoden aikana taas lisääntynyt. Poliisi tekee tiivistä yhteistyötä kuntien ja kaupunkien nuorisotoimien sekä muiden toimijoiden kanssa, jotta tilanteet saataisiin ennalta ehkäistyä.