Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuomirannan tulipaikka Askolassa rakennettiin uusiksi leijonien avulla – "Tuli muuten hieno"

Askolan seurakunnan Tuomirannassa oleva grillipaikka uusittiin syksyllä ja se on lumien tuloon asti ollut kovalla käytöllä. Vanha kaivonrengas on pois uuden grillin tieltä, samoin penkit ja tukipengerrys ovat uusia ja koko grillipaikkaa on korotettu uuden soran avulla.

– Tuli muuten hieno, Askolan seurakunnan talouspäällikkö Tarja Laine sanoo.

Tulipaikalle johtaa nyt esteetön kulkuväylä. Laineen mukaan grillipaikka kaipasi jo pitkään uudistamista ja sitä mietittiin jo usean vuoden ajan, mutta siihen ei ollut resursseja.

Apuun riensi Askolan Lions Club, joka halusi uudistaa grillipaikan klubin 60 vuoden juhlavuoden kunniaksi lahjana seurakunnalle ja koko Askolan hyväksi. Tasakymmenien kunniaksi on aktiivinen klubi tehnyt aina isomman aktiviteetin ja niin nytkin. Yli 50 vuotta lions-toiminnassa mukana ollut Mauri Lindström keksi kerätä yhteistyöhön paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä.

Penkkilankut ja pengerryksissä käytetyt jyhkeät vanhat puhelintolpat löytyivät klubin jäsenien varastoista. Lions Club Askola kiittää materiaalilahjoituksista ja yhteistyöstä Reijo Wuoriota (Hakevuori Oy), Marko Paavolaa (Porvoon Paalurakenne OY), Antti Ollilaa (TH-Murske Oy), Eero Koskelaa, Juha Haapataloa, Ilkka Mannista ja Matti Jäppilää.