Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Askolassa rakennetaan valokuitu kaikkiaan 95 kotiin kirkonkylässä ja Monninkylässä – osuuskunta LPOnet investoinut jo 20 miljoonaa valokuituun Itä-Uudellamaalla

LPOnetin moderni valokuituverkko tulee Kirnujen Asunnot Oy:n tarjouskilpailun seurauksena ulottumaan kunnan omistaman asuintaloyhtiön yhdeksään kohteeseen, joissa on 95 asuntoa kirkonkylässä ja Monninkylässä.

Itäuusmaalaisten asiakkaiden omistama osuuskunta päätti keväällä rakentaa valokuidun kirkonkylään ja nyt myös Monninkylään. Kiinteistöratkaisujen myynnistä vastaava Stefan Sjöholm LPOnetistä kertoo osuuskunnan tiedotteessa, että kysyntä toimintavarmoille valokuituverkon netti- ja tv-palveluille kasvaa jatkuvasti.

– Kymmenien jo rakennettujen alueiden lisäksi meillä on uusia alueita rakenteilla tai myynnissä ja verkon laajennuksia suunnitellaan koko ajan lisää koko Itä-Uudellamaalla.

LPOnet perustettiin 1931 ja sen tavoite on tarjota parhaimmat palvelut asiakkaille, ei voittoa sijoittajille. Osuuskunta on investoinut yli 20 miljoonaa euroa vuodesta 2008 alueen valokuituinfraan ja elinvoimaan.

– LPOnetin joukkoon on liittynyt jo noin 7000 kuituasiakasta koko Itä-Uudellamaalla. Se on seudun markkinajohtaja valokuituliittymissä, toimitusjohtaja Ilari Anttila toteaa tiedotteessa.