Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolainen Secto keskittyy autoleasingiin – ”Viimeinen fossiilinen leasingauto luovutetaan kuuden vuoden kuluttua”

Liikevaihdoltaan suurin Porvooseen rekisteröity yritys Secto Automotive luopui vuodenvaihteessa raskaan kaluston sekä työkoneiden leasingrahoituspalvelusta ja keskittyy entistä vahvemmin autoleasingiin.

Secto on sähköisten ajoneuvojen leasingissa markkinajohtaja Suomessa.

– Kasvamme vahvasti sekä nykyisissä asiakassegmenteissämme että uusissa aiempaa suuremmissa asiakkuuksissa samalla kun olemme aloittaneet kansainvälistymisemme. Kuluttajakohderyhmässä kasvamme sekä palautuvien leasingautojen myynnissä että myös sähköistettyjen henkilöautojen yksityisleasingpalvelussa, Secton toimitusjohtaja Matias Henkola kuvaa strategian kirkastamista tiedotteessa.

Yhtiön vastuullisuusohjelman ytimessä on tavoitteena luovutettavien leasingajoneuvojen nollapäästöt vuoden 2028 loppuun mennessä.

– Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luovutamme asiakkaallemme kuuden vuoden päästä viimeisen fossiilisen leasingauton. Tavoite on haastava, selkeästi markkinaa nopeampi, mutta tehtävissä.

Henkola kertoo, että vaikka Secto rekrytoi jatkuvasti, yhtiöllä on huutava pula ammattitaitoisista resursseista, jotka auttavat asiakkaita nopeasti muuttuvassa automarkkinassa ja käyttövoimamurroksessa.

Konerahoitusliiketoiminnassa työskentelevien 11 henkilön kanssa käytiin muutosneuvottelut, ja kaikki työntekijät siirtyvät uusiin tehtäviin yhtiön sisällä.