Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmoita lapsi kouluun ja eskariin Askolassa – Wilmassa hoituvat sen jälkeen kuljetuksen ja iltapäivätoimintaan hakemiset

Peruskoulujen ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen alkaa 1.2. Askolassa. Tämä koskee kaikkia vuonna 2016 syntyneitä tai sitä vanhempia lapsia, jotka eivät ole vielä koulussa ja 2017 syntyneitä, jotka hakevat pidennettyyn oppivelvollisuuteen. Koulu alkaa keskiviikkona 9.8.2023.

Koulunkäyntiin liittyvä hakemusten ja päätösten tekeminen tapahtuu Wilmassa, johon pääsee ilmoittautumisen jälkeen tekemään tunnukset. Tämä helpottaa myös vanhempien mahdollisuutta seurata oppilasta koskevia päätöksiä.

Kouluun ilmoittaudutaan Wilmassa 1.–10.2. Samalla tulee hakea koulukuljetusetuutta ja iltapäivätoimintapaikkaa. Tulevien koululaisten tutustumispäivä on Askolassa 25.4. kello 9–10 ja vanhempainilta 25.4. kello 18–19 kaikilla kouluilla.

Esiopetukseen Askolassa ilmoittaudutaan sähköisesti eDaisyyn 10.2.2023 mennessä. Kuljetusta haetaan erikseen, päätöksiä ei tehdä Daisyssä. Kunnan verkkosivuilla julkaistaan helmikuun lopulla Tervetuloa esiopetukseen -tiedote.