Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuhansien lähettämättömien laskujen ongelma on saatu Porvoon Energiassa valtaosin ratkaistua

Porvoon Energian alkuvuotta vaivannut laskutusongelma on ratkaistu. Liiketoiminnalle on etenkin näinä aikoina elintärkeää saada tuloutettua rahaa asiakkailta yhtiöön kustannusten hoitamiseksi.

Nyt kuitenkin sähköyhtiön 38 000 asiakkaasta noin 6 000 asiakkaan sähkölaskuja joulukuulta ei oltu vielä torstaihin mennessä (UM 12.1.) saatu ulos tietojärjestelmästä.

– Nyt on suurin osa puuttuvista laskuista muodostettu ja lähetetty eteenpäin, laskutuspäällikkö Alexander Lökfors kertoo.

– Muutama sata laskua on vielä lähettämättä, mitkä vaativat vielä erillistä tutkimista, mutta tämä on normaalia tässä vaiheessa kuukautta.

Lökfors kertoi aiemmin ongelman muodostuneen tietojärjestelmään lainsäätäjien määrittelemän tilapäisen arvonlisäveroalennuksen nopeasta aikataulusta.

Porvoon Energia ei ole voinut lähettää sähkölaskua noin 6 000 asiakkaalleen – pientuotannon netotuksessakin on yhä jotain häiriötä

"Sähköntuottajat ovat tehneet hinnannousulla satumaista tiliä" - Kansanedustaja Vestman kiittää Porvoon Energian hinnoittelua ja vaatii sähkön hintakattoa

Varavoimakone Ukrainaan Porvoon Energian ja Keravan Energian yhteistyönä – laite tuottaa sähköä pienen kylän tai sairaalan tarpeisiin