Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko Porvoon paras runebergintorttu tänä vuonna perinteinen vai hullutteleva? – Se selviää kuun lopussa järjestettävässä suuressa finaalissa

Kultapulverilla viimeistellyt vadelmat vanilja-tuorejuuston päällä saavat läsnäolijoissa aikaan ihastuneen henkäyksen. Näyttävä leivonnainen muistuttaa muotokieleltään ja asettelultaan tuttua runebergintorttua, mutta on raikkaalla tavalla erilainen. Ja sitähän tässä juuri haettiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi