Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Silmäasema Sairaala osti porvoolaisen Silmätalon

Kotimainen Silmäasema kasvattaa sairaalaverkostoaan. Silmäasema Sairaala Oy on ostanut osakekaupalla Oy Silmätalo – Ögoncentral Ab:n Raimo Uusitalolta, Veli-Pekka Suomalaiselta ja Christer Siléniltä, kertovat yhtiöt tiedotteessaan.

Kaupan myötä Silmätalo Porvoon sairaala on osa Silmäasemaa ja sen henkilöstö on siirtynyt Silmäaseman palvelukseen. Porvoon sairaala on Silmäaseman 18. silmäsairaala Suomessa. Silmäasema Sairaalan toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas toteaa yrityskaupan vahvistavan heidän sairaalaverkostoaan.

– Olemme iloisia saadessamme Silmätalon asiantuntevat ja sitoutuneet silmäterveyden asiantuntijat osaksi Silmäasema-tiimiämme, hän linjaa.

Silmätalo Porvoon sairaala on toiminut noin 10 vuotta Raatihuoneenkatu 2:n historiallisessa rakennuksessa. Siellä tehdään silmänsisäisiä leikkauksia eli kaihi- ja linssileikkauksia, silmätutkimuksia, toimenpiteitä ja vastaanottoja.

Silmäaseman Porvoon silmäsairaalan vastuulääkärinä jatkavan Raimo Uusitalon mukaan katse on yrityskaupan jälkeen suunnattu erittäin positiivisesti tulevaisuuteen.

– Yrityskaupalla haluamme turvata sen, että asiakkaat saavat meiltä jatkossakin nopeasti parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Maailma on parhaillaan muuttumassa merkittävästi terveydenhoidon alueella, joten on hyvä tarttua tulevaisuuden haasteisiin isompien hartioiden alla – etenkin, kun ne hartiat kuuluvat ainoalle puhtaasti silmätauteihin erikoistuneelle kotimaiselle toimijalle Suomessa. Osana Silmäasemaa meillä on entistä paremmat resurssit kehittää toimintaa vastaamaan sote-uudistuksen ja muiden muutosten tuomiin haasteisiin, Uusitalo uskoo tiedotteessa.