Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Merinäköala jokaisessa asunnossa – Loviisan messualueen puukerrostaloon etsitään pian vuokralaisia

Loviisaan avautuu mahdollisuus asua upealla paikalla meren rannalla 1.2. aukeavan vuokralaisten haun myötä. Loviisan asuntomessualueelle Kuningattarenrantaan valmistuu kesäkuussa 2023 uusi upea puukerrostalo As Oy Loviisan Lippulaiva, jonka sijainti meren äärellä ja keskustan välittömässä läheisyydessä antaa asukkaille aivan uusia mahdollisuuksia, markkinoi Loviisan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö kohdetta tiedotteessaan.

Kaikista asunnoista on näköala merelle ja iloa asukkaille luo luonnon läheisyys rantoineen ja uuden asuinalueen tunnelma.

Kaikissa vuokralle tarjottavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, valokuituyhteys, kaapeli-tv, astianpesukonevaraus, autopaikkoja vuokrattavana, ylimmän kerroksen saunaosaston varausmahdollisuus sekä mahdollisuus etätyötilan käyttöön.

Asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin asuntomessujen jälkeen 1.9. Loviisan Asunnot Oy avaa hakunsa messualueelle valmistuviin huoneistoihin 1.2. Asukasvalinnat tehdään hakemuksien perusteella ja hakemuskaavakkeita voi pyytää puhelimitse 044 7350 547 tai sähköpostitse, toimisto@loviisanasunnot.fi. Hakemus tulee toimittaa Loviisan Asunnot Oy:lle 10.3. mennessä. Asukasvalinnat suoritetaan 31.3. ja hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vuokralle on tulossa 36,5-neliöinen yksiö, 52,5-neliöinen kaksio ja 72-neliöinen kolmio. Vuokrat ovat 657–1 224 euroa kuukaudessa. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti.i