Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siivousta, huoltotöitä ja ulkoalueiden hoitoa – kiinteistöalalla on paljon tarjolla kesätöitä ja niiden hakuaika on menossa

Haku kiinteistöpalvelualan kesätyöpaikkoihin on käynnistynyt, kuten muillakin toimialoilla. Tarjolla on mielekkäitä, merkityksellisiä ja hyvin suunniteltuja kesätöitä. Kiinteistöpalvelualan työpaikat toimivat erinomaisena ponnahduslautana työelämään pääsyssä, kertoo Kiinteistötyönantajat-yhdistys tiedotteessaan.

Kiinteistöpalveluala on yksi suurimpia kesätöiden tarjoajia ja nuorten työllistäjiä. Viime kesänä alalla oli töissä noin 6 000 nuorta. Kesätöitä löytyy ympäri Suomea erityisesti siivouksen, kiinteistöhuollon, aulapalvelutehtävien sekä ulkoalueiden hoidon parissa.

– Moni tulee alalle kesätöiden kautta, innostuu ja kiinnostuu alasta ja etenee nopeasti urallaan jatkokoulutuksen myötä, kertoo Kiinteistötyönantajat ry:n toimitusjohtaja Pia Gramén tiedotteessa.

Kiinteistöpalveluala työllistää Suomessa yli 100 000 henkilöä, ja uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti.

– Kehittyvä ja teknistyvä kiinteistöpalveluala tarjoaa monia mahdollisuuksia nuorille. Ala on merkittävä ja vakaa työllistäjä nyt ja tulevaisuudessa. Niin kauan kuin on taloja, on myös alan töitä, Gramén lisää.

Lähimmät kesätyöpaikat löytyvät toimialan yritysten omilta verkkosivuilta, some-kanavista ja sähköisistä työnvälityskanavista. Kiinteistöalan vastuullisesti toimivat yrityset löytyvät Kiinteistötyönantajien jäsenluettelosta.

Yhteisön työnantajat sitoutuvat muiden työsuhteiden tavoin hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus sekä kohtuullinen palkka.