Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Diggiloo vie Porvoosta kurkkaamaan myös nuorten bileisiin Alankomaissa

Porvoon Nuorisopalveluilla ja musiikkiopistolla on kansainvälisen Diggiloo-hankkeen myötä yhteinen lähetys Alankomaiden Amstelveenin nuorisopalveluiden kanssa YouTubessa 3. helmikuuta kello 19–20, kaupunki tiedottaa. Musiikkiopiston oppilaiden esitysten lisäksi kurkistetaan nuorten bileisiin Alankomaissa.

– Lisäksi jutustelemme läpi lähetyksen striimeistä tuttuun tapaan rennosti sekä nuorisotyöntekijöiden että nuorten kesken, kertoo tapahtumaa koordinoiva nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä tiedotteessa.

Nämä ovat ensiaskeleita kansainvälisissä projekteissa.

– . Tämä on digitaalisen nuorisotyön nykyaikaa ja kun kerta tekniikka on kunnossa, niin nyt mennään! Vuorovaikutteinen rento striimi on täydellinen tapa osallistua kansainväliseen hankkeeseen. Kenties tulevaisuudessa pääsemme laajentamaan lähetysten kirjoa, Yrjölä kertoo.

Diggiloo on Erasmus+ rahoitteinen kansainvälinen digitaalisen kulttuurisen nuorisotyön hanke. Sen osapuolet ovat Hollannin Almstelveen, Viron Tartto ja Suomen koko nuorisotyön kenttä humanistisen ammattikorkeakoulun koordinoimana.

Tavoite on tuottaa laadukasta kansainvälistä yhteistyötä nuorisokulttuurissa. HUMAK-opiskelija Mikko Silventoinen on innoissaan striimistä ja musiikillisesta yhteistyöstä.

– Musiikki on universaali kieli, joka yhdistää ihmiset ajasta, iästä ja paikasta riippumatta. On myös hienoa saada Musiikkiopiston lahjakkaita opiskelijoita laajemmin esille. Mainio sessio tulossa siis!