Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yli 600 kesätyöpaikkaa tarjolla porvoolaisille nuorille – Käy torstaina valitsemassa Ohjaamossa omasi

Porvoon Ohjaamossa WSOY-talossa on kesätöihin painottuva rekryilta torstaina 26. tammikuuta kello 16–18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Messumaisessa tapahtumassa nuoret pääsevät keskustelemaan työnantajien kanssa rennosti kahvikupposen äärellä. Mukana on ainakin Varuboden-Osla, Lidl sekä Vakka-Suomen Puhelin, ja tarjolla on yli 600 kesätyöpaikkaa.

Ohjaamoon voi aina mennä muutoinkin käymään, kun tarvitsee apua tai vinkkejä työn hakemiseen, kesätyösetelituen hyödyntämiseen ja sopivien työpaikkojen löytämiseen.

– Meille voi tulla vaikka tarkistamaan, miltä oma CV näyttää ulkopuolisen silmin tai hiomaan työhakemusta timanttiseksi, kertoo Ohjaamo Porvoon koordinaattori Leena Thesleff.

– Käymme yhdessä läpi myös työntekijän tärkeitä oikeuksia ja velvollisuuksia, jatkaa ohjaamotyöntekijä Erika Lindholm.

Ohjaamossa järjestetään tänäkin keväänä maaliskuussa 10 euron osallistumismaksulla joukko nuorten työllistymistä edistäviä lyhytkorttikoulutuksia, kuten ainakin hygienia- ja anniskelupassikoulutukset ja mahdollisuuksien mukaan myös työturva- ja tulityökorttikoulutukset. Päivämäärät tulevat julki, kun niistä on päätetty.

Ohjaamo on myös mukana pitkästä aikaa livenä Taidetehtaalla järjestettävässä Duunitehdas-tapahtumassa 7. helmikuuta kello 10–15.

Porvoon kaupungilta on tulossa myös 8. helmikuuta kesätyöseteleitä jaettavaksi.