Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Duunitehtaalla tarjotaan helmikuussa satoja työpaikkoja

Porvoon Taidetehtaalla järjestetään kahden vuoden jälkeen jälleen kasvokkain Duunitehdas-tapahtuma 7. helmikuuta kello 10–15.

Duunitehdas on itäisen Uudenmaan suurin rekrytointitapahtuma työnantajille ja työntekijöille ja sitä on järjestetty vuodesta 2015 alkaen Porvoossa.

Tapahtumassa voi tavata paikan päällä monia työnantajia, kymmeniä muita alueen organisaatioita sekä oppilaitoksia. Paikalle on tulossa yli 40 näytteilleasettajaa ja tarjolla on satoja työpaikkoja. Duunitehdas tulee siis tänäkin vuonna kuhisemaan positiivista energiaa, jossa sekä työnantajan että työntekijän on hyvä kohdata toisensa.

Duunitehtaalla voit osallistua esimerkiksi CV-neuvontaan sekä tavata Ohjaamon ja TE-palveluiden väkeä. Tänä vuonna uusia palveluja ovat messukävely ja tulkkitolppa.

Nuorille Duunitehdas on oivallinen tilaisuus etsiä kesätöitä. Alle 18-vuotiaille on tiedossa yli 80 työpaikkaa näytteilleasettajien mukaan. Nämä alle 18-vuotialle töitä tarjoavat työnantajat löytyvät salista ilmapalloin merkittyinä.

Merkkaa tapahtuma kalenteriisi. Duunitehdas on kävijöille maksuton.

Duunitehtaan järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Porvoon kaupunki, Ohjaamo ja kehitysyhtiö Posintra.