Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolaisnuorille tulityökortti tai anniskelupassi kympillä Ohjaamosta – lupakorttien koulutukset alkavat maaliskuussa

Porvoon Ohjaamo tarjoaa alle 30-vuotiaille porvoolaisille mahdollisuuden suorittaa hygieniapassi, anniskelupassi, tulityökortti tai työturvallisuuskortti edullisesti.

Koulutukset alkavat maaliskuussa ja ilmoittautuminen niihin aukeaa lähipäivinä. Hintaa yhdelle koulutukselle tarvittavine materiaaleineen tulee kymmenen euroa.

Lupakortteja tarvitaan tietyissä ammateissa toimimiseen ja sellaisen suorittaminen etukäteen voi helpottaa työnsaantia. Esimerkiksi alkoholin anniskeluun vaaditaan anniskelupassi.

– Normaalisti koulutukset voivat olla muutamasta kympistä jopa kahteensataan euroon, sanoo Ohjaamon koordinaattori Leena Thesleff ja kannustaa nuoria ja nuoria aikuisia tarttumaan tilaisuuteen.

Ohjaamo on maksuton tieto-, neuvonta- ja ohjauspiste sekä työllisyyden kuntakokeilun toimipaikka kaikille alle 30-vuotiaille. Ohjaamosta saa apua esimerkiksi kesätyön hakuun ja CV:n päivittämiseen.

Ohjaamo auttaa ilman ajanvarausta. Yhteyden saa puhelimitse 040 676 1442, somessa tai sähköpostilla ohjaamo@porvoo.fi. Osoite: Mannerheiminkatu 20 E.