Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon jäähallissa ammoniakkivuoto – alue on eristetty

Kokonniemessä jäähallin aamu keskeytyi varhain jo ennen kuin se ehti alkaakaan. Hieman ennen hallin aukeamista huoltomies havaitsi jäädytyslaitteistossa ammoniakkivuodon. Isompaa vaaraa ei päässyt syntymään, mutta vaarallisen aineen ollessa kyseessä, eristettiin alue välittömästi ja pelastussuunnitelman mukaisesti.

– Prosessi etenee aina samalla lailla. Pelastuslaitos tarkasti tilanteen, mutta totesi nopeasti ettei tässä ollut kummemmin tehtävää, itsekin paikalle pian ehtinyt liikuntalaitosten esimies Max Roos kertoo.

Onnea oli matkassa – tapahtumat eivät osuneet vilkkaimpaan ajankohtaan.

– Muutamia luistelijoita oli jo ennättänyt sisään hallille ja heidät ohjattiin ulos. Ensimmäiset harrastajat olivat juuri tulossa parkkipaikalle, ja heidät jouduimme käännyttämään pois.

Roos uskoo, että halli avataan pian aamupäivän aikana.

– Korjaajat saivat tiedon nopeasti ja olivat äsken jo Kehä kolmosella tulossa, Roos sanoi puoli kahdeksan aikaan.

Kello 10.36 Porvoon kaupunki tiedotti, että järjestelmä toimii tarkoituksenmukaisesti ja jäähallin toiminta jatkuu normaalisti.

Juttua täydennetty kello 10.41: lisätty liikuntalaitoksen esimiehen kommenttiin maininta siitä, että hallissa oli muutamia luistelijoita. Lisätty maininta, että jäähallin toiminta jatkuu Porvoon kaupungin tiedotteen mukaan normaalisti.