Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varjo-Runeberg -voittaja julkistetaan tiistaina Porvoon kirjaston iltatapahtumassa – Vielä ehtii äänestää omaa suosikkiaan

Tomi Pulkkinen Trio tulkitsee Runebergin runoja folk-soulin tahdissa upouusin sävellyksin.

Porvoon pääkirjastossa vietetään tiistaina 7. helmikuuta Runeberg-iltaa. Ohjelmassa on Tomi Pulkkinen Trio -yhtyeen musiikkiesitys, kahvitarjoilu ja Varjo-Runeberg -äänestyksen voittajan julkistaminen.

Yleisön suosikki kymmenestä Runeberg-palkintoehdokasteoksesta valitaan kirjaston, sanomalehti Uusimaan ja Porvoon Suomalaisen kirjakaupan järjestämässä Varjo-Runeberg -äänestyksessä.

Palkintoraadin valitsema voittaja julkistetaan sunnuntai-iltapäivänä, joten yleisöäänestys on avoinna Runebergin päivän aamuun asti.

Äänestämään pääsee tästä.

Äänestäneiden kesken arvotaan kolme kirjakassia, jotka sisältävät kaikki ehdokkaina olleet teokset.

Runeberg-illassa esiintyy Tomi Pulkkinen Trio, joka tulkitsee Runebergin runoja folk-soulin tahdissa upouusin sävellyksin. Lauluntekijä Tomi Pulkkisen, viulutaiteilija Arto Nybomin ja perkussionisti Joel Jaakkolan esitys tarjoaa raikkaita näkökulmia Runebergin runoihin.

Kirjaston tiedotteen mukaan kaksikielisessä esityksessä on mukana Runebergin romanttisimpia tekstejä kuten Sydämen aamu (Hjärtats morgon). Pulkkisen mukaan klassikot on löydettävä aina uudestaan, uusin tulkinnoin, ja siitä musiikkia ja runoutta yhdistävästä esityksessäkin on kyse.

Tapahtuma alkaa tiistaina 7.2. kello 17.30 Porvoon pääkirjastossa (Papinkatu 20). Se on kaksikielinen, maksuton ja kaikille avoin.