Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolainen Jonas Olsson puhdisti pöydän Emma Gaalassa

Porvoolainen säveltäjä ja tuottaja Jonas Olsson pokkasi Emma Gaalassa perjantaina sekä Vuoden tuottaja että Vuoden musiikintekijä -Emmat. Yhteensä mies keräili illan aikana peräti neljä Emmaa.

Vuoden musiikintekijä muistutti kiitospuheessaan yhteistyön merkityksestä ja sanoi jakavansa Emmansa vähintään 30 muun tekijän kanssa. Hän totesi lauantaina olevan työpäivän, joten juhliminen jää vähemmälle.

Kun mies hetken päästä nousi uudelleen lavalle, nyt Vuoden tuottajan ominaisuudessa, jäi hän jo melkolailla sanattomaksi.

– Huhhuh! Nyt juhlitaan!

Monista megahiteistään tunnetulla Olssonilla oli Emma Gaalassa kaiken kaikkiaan hieno ilta. Hän tekee tiivistä yhteistyötä muun muassa Bessin kanssa. Bessin Ram pam pam -biisin myötä Olsson saikin nousta lavalle vielä kaksi kertaa yhdessä Bessin ja Tomi Saarion kanssa vastaanottamaan sekä Vuoden striimatuin kotimainen biisi että Vuoden biisi -Emmat. Olsson ja Saario ovat säveltäneet ja sanoittaneet Ram pam pam -biisin yhdessä Essi Launimon eli Bessin kanssa.

Bess voitti myös Vuoden artisti- ja Vuoden pop -Emmat.

Olsson tekee yhteistyötä tuottajana, sanoittajana ja säveltäjänä myös muun muassa Amorphiksen ja Kuumaa-yhtyeen kanssa, jotka molemmat palkittiin Emma Gaalassa. Amorphis voitti Vuoden metalli -Emman ja Kuumaa sai Vuoden yhtye -Emman.

 Emma-gaalassa palkitaan Suomen menestyneimpiä artisteja ja musiikkialan ammattilaisia. Gaala järjestettiin nyt 40. kerran.