Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kylkikolari, savunhajua ja roskispalo Porvoossa – pelastuslaitoksella piti kiirettä sunnuntai-iltana

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella oli vilkas sunnuntai-ilta, kun samaan aikaikkunaan osui useita hälytystehtävä eri puolilla Porvoota.

Moottoritiellä Myrskylän liittymässä oli rekka ajautunut ojanpientareelle ja kolhaissut mennessään lyhtypylvään rikki. Ilman lastia ajossa ollut rekka oli lähtenyt heittelehtimään ja ajautunut kuljettajan oikaisuliikkeen seurauksena ojan puolelle. Paikalle kutsuttiin hinausauto, joka auttoi rekan takaisin ajoreitilleen ja kuljettaja pääsi jatkamaan matkaa.

Seuraavaksi yksiköt saivat hälytyksen Gammelbackan Tornipolulle, missä kerrostalon rappukäytävässä oli havaittu savun hajua. Ovikelloon ja kolkutuksiin ei vastattu, joten paikalle kutsuttiin huoltomies yleisavaimineen. Asunnossa tuli vastaan hämmästynyt asukas, joka oli parhaillaan paistamassa lettuja.

Aleksanterinkadun sillan länsipäässä oli sattunut kahden auton kylkikolari, jonne yksilöt riensivät seuraavaksi. Toinen auto oli ajanut Kokonniementien risteykseen kolmion takaa. Suoraan keskustaan päin matkalla olleen auton kyydissä ollut henkilö loukkaantui lievästi, mutta paikalle ei tarvittu ambulanssia.

Lehtihamarin roskispalo jäi Sipoon ja Hamarin VPK:n yksiköiden hoidettavaksi, kun Porvoon autot painelivat Harabackan Shellille. Ylitankkauksen seurauksena pieni määrä polttoainetta oli valunut maahan ja pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi siivota jäljet.