Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ykkösen HIFK:lle nimekäs vahvistus – Halkian Alun kasvatti ja Huuhkaja-suuruus Paulus Arajuuri pääsi sopimukseen

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa ja kansainvälisillä kentillä hienon uran tehnyt puolustaja Paulus Arajuuri on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ykkösessä pelaavan Helsingin IFK:n kanssa, seura kertoi maanantaina.

Pornaisten Halkian Alun kasvatti Arajuuri, 34, pelasi maajoukkueessa 58 ottelua vuosina 2010–21. Suomen lisäksi hän on pelannut ammatikseen Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa sekä Kyproksella. Hänet muistetaan myös Sipoossa, sillä hän pelasi IF Sibbo-Vargarnan junioreissa yhdessä Joona Toivion kanssa. Kaverukset lopettivat A-maajoukku-uran samaan aikaan.

Viime vuonna hän oli mukana HJK:n ryhmässä.

– HIFK:n uusi projekti tuntui kokonaisuutena todella innostavalta ja mielenkiintoiselta. Seurassa on uusi, nuori ja innokas valmennus sekä pelaajisto, jossa on hienoa saada olla mukana. Minulla on kova hinku pelata jalkapalloa sekä päästä tekemään töitä nuorten pelaajien kanssa. HIFK kuuluu seurana ilman muuta pääsarjatasolle kaikilla mittareilla ja teemme kaikkemme, että se myös mahdollisimman pian taas siellä pelaisi, Arajuuri totesi.