Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-Supermarket Tarmola Porvoosta on Vuoden 2023 Leipäkauppa – "Valikoimassa todella paljon pienempien paikallisten leipomoiden tuotteita"

Suomen Leipuriliitton on valinnut porvoolainen K-Supermarket Tarmolan Vuoden Leipäkaupaksi.

Kauppias Jani Heinäsen luotsaaman K-Supermarket Tarmolan leipäosasto teki raatiin vaikutuksen erittäin laajalla valikoimallaan, tuotteiden runsaudella ja tuoreudella sekä siisteydellään, Leipuriliitto kertoo tiedotteessaan.

Paikallisten leipomoiden tuotteiden lisäksi osastolla on hyvä valikoima alueellisten ja valtakunnallisten leipomoiden tuotteita, missä toteutuu myös yksi tärkeimmistä kriteereistä: tuotteet ovat valmistettu Suomessa.

Kilpailu järjestettiin jo 27. kerran ja nyt voittaja valittiin pienempien päivittäistavarakauppojen sarjasta.

Kultamitalit ja kukkakimput voitosta vastaanottivat maanantaina Porvoossa kauppiaan lisäksi leipäosaston vastaava Taina Grotell ja varavastaava Paula Ek. Heinänen sai mukaansa myös kunniakirjan ja kaupan leipäosastolle ripustettavan voittajakyltin, joka kertoo saavutuksesta myös asiakkaille.

Palkinnot jakoivat Suomen Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen sekä leipomoyrittäjä Otto Lundström helsinkiläisestä Eromagan Leipomosta. Lundström edusti voittajakaupan ehdokkaakseen valinnutta Etelä-Suomen Leipomoyrittäjät ry:tä, joka on yksi Suomen Leipuriliiton kolmestatoista paikallisyhdistyksestä.

Vuoden Leipäkaupan valitsi raati, johon kuuluivat Väyrysen lisäksi elintarvikeasiantuntija Anna Salminen Päivittäistavarakauppa ry:stä ja toiminnanjohtaja Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry:stä.

K-Supermarket Tarmolan leipäosaston valikoima on raadin tiedotteessa kertoman mukaan erittäin runsas ja monipuolinen. Valikoimassa on todella paljon pienempien paikallisten leipomoiden tuotteita. Myös sesonkituotteita on hyvin tarjolla ja niissä on paljon vaihtoehtoja.

Leipäosaston väljät hyllyvälit tekevät liikkumisen miellyttäväksi ja tuotteet löytyvät helposti. Leipähyllyt ovat myös todella siistit ja tuotteet hyvässä järjestyksessä. Raadin mukaan K-Supermarket Tarmolan leipäosastoon on selkeästi panostettu, sitä hoidetaan rakkaudesta hyvään leipään ja se kutsuu ostamaan.