Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolari Myllymäellä: henkilöauton kuljettaja ambulanssiin, jäteauto jatkoi matkaansa omin voimin

Hetkeä aiemmin pelastuslaitosta työllisti Porvoossa henkilöauton suistuminen moottoritien rampilta.

Torstaina hieman ennen kello yhtätoista, sattui Myllymäen kaupunginosassa Antinmäenkadun ja Jernbölentien risteyksessä kahden ajoneuvon yhteentörmäys. Antinmäenkadun suunnasta risteykseen saapunut henkilöauto törmäsi Jernbölentietä ajaneen jäteautoon..

– Henkilöauton kuljettaja on ambulanssissa tarkemmissa tutkimuksissa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että mitään vakavampaa ei kyseessä ole, totesi päivystävä paloesimies Ralf Brygger onnettomuuspaikalla.

Jernbölentiellä on risteyksessä etuajo-oikeus. Henkilöauton kuljettaja ajoi viranomaisten alustavan arvion mukaan risteykseen kolmion takaa. Henkilöauton oikea etukulma osui jäteauton takarenkaaseen.

– Osallisena ollut roska-auto ei kärsinyt vahinkoja ja pääsi heti jatkamaan matkaansa, Brygger kertoi.

Pelastuslaitoksen yksikön lisäksi paikalla saapui ensihoidon yksikkö sekä poliisi. Pelastuslaitos suoritti onnettomuuspaikalla raivauksen ja vaikka henkilöauton keula painuikin onnettomuudessa kasaan, pystyi paloesimies Brygger itse peruuttamaan sen omin voimin tien sivuun odottamaan hinausautoa.

Onnettomuuspaikalla tie oli torstaiaamupäivänä talvisen liukas. Jernbölentiellä on risteysalueella 40 km/h nopeusrajoitus.

Onnettomuuspaikka:

Vain kymmentä minuuttia aiemmin pelastuslaitosta oli tarvittu moottoritien liittymässä Harabackassa.

– Auto oli suistunut rampilta. Siellä ei henkilövahinkoja sattunut, mutta vanha henkilöauto kärsi peltivahinkoja, Brygger kertasi.

Myös tuo auto jäi odottamaan hinausta.

Päivitetty 13.56: Henkilöauto ajoi risteykseen Antinmäenkatua pitkin, ei Antinmäentietä.