Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutta musiikkia tekeillä, mutta Valoa-kiertueella Jesse Kaikuranta laulaa hittejään vuosikymmenen varrelta

Jesse Kaikuranta esittää myös Porvoossa suosikkikappaleita 10-vuotisen uransa varrelta.

Mestarillinen laulaja ja tulkitsija Jesse Kaikuranta on parhaillaan koko Suomen kattavalla Valoa-konserttikiertueella. Artisti juhli hiljattain kymmenen vuoden uraansa. Kiertue saapuu Porvoon Kulttuuritila Vanha 123:ssa sijaitsevaan Aatos Café'hen torstaina 2. maaliskuuta.

Kaikuranta esiintyy kiertueella soolona pianon kanssa johdattaen kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun. Hän kertoo tiedotteessaan, että luvassa on kattava läpileikkaus artistin urasta sisältäen sekä yleisön että artistin omia suosikkibiisejä.

– Olen kerännyt itselleni rakkaimmat biisit tuotannostani, myös yleisön toiveet huomioon ottaen. Mikään ei vedä vertoja sille, kun pääsen laulamaan ihmisille laulujani. Olen äärimmäisen kiitollinen ja etuoikeutettu saadessani tehdä tätä työtä ja tavata ihmisiä konserttien merkeissä, Kaikuranta toteaa.

Hän julkaisi syksyllä uutta musiikkia Kotimaa-singlen muodossa. Kappale on artistille tyypillinen iso rakkauslaulu, jossa rakastettu vertautuu kotimaahan.

– Maailma on täynnä kaupunkeja, paikkoja ja maisemia, mutta joskus yksi ihminen voi tuntua enemmän kotimaalta kuin yksikään kaupunki tai paikka, laulaja avaa uutta kappaletta.

Jesse Kaikurannan ura käynnistyi vauhdikkaasti vuonna 2012, jolloin Kaikuranta osallistui The Voice Of Finlandin ensimmäiselle kaudelle. Yli tuplaplatinaa myynyt debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin saman vuoden marraskuussa ja levyn singleistä ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” tuli kaikista valtavia hittejä.

Kaikuranta työstää parhaillaan uutta musiikkia Suomen huipputuottajien kanssa. Luvassa on uuden Kotimaa-singlen tavoin suuria tunteita.

Jesse Kaikuranta: Valoa.konsertti to 2.3. kello 19.00 Aatos Café, Kaivokatu 37. Liput myy Tiketti.fi.