Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Runo-hotelli laajentaa ruokakonseptiaan – Viikonloppubrunssin rinnalle tulee illallismenu, jonka ytimessä ovat kotimaiset sesongin mukaiset raaka-aineet

Pari vuotta sitten, pandemian aikana, avatun porvoolaisen Runo-hotellin strategiana on ollut laajentaa ruokakonseptiaan hitaasti ja harkitusti. Päivittäin tarjoiltavan aamiaisen ja valtakunnalliseen maineeseen nousseen viikonloppubrunssin rinnalle tulee nyt perjantaisin ja lauantaisin tarjoiltava kolmen ruokalajin illallismenu.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi