Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusimaan viikkovisaan osallistuu yli tuhat pelaajaa joka viikko

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Uusimaan viikkovisa kokoaa paikalliset uutistietäjät sankoin joukon mittaamaan ajankohtaisten asioiden tietojaan Uusimaan verkkosivuille.

Viikko sitten julkaistiin jälleen tuttuun tapaan 10 kysymyksen patteri. Ylivoimaisesti helpoimmaksi kysymykseksi osoittautui tällä kertaa katalysaattorivarkaisiin liittynyt arvoitus.

Myös varustamo M/S J.L. Runebergille ojennettu matkustuspalkinto sekä Porvoossa pelattu jääpallo-ottelu oli jäänyt uutistietäjien mieliin.

Sen sijaan Elina Antilan osasi yhdistää Porvoon Veden toimitusjohtajaksi vain 46 prosenttia vastaajista ja tasan puolet vastaajista tiesi, että Levinin kellarissa valmistettiin 1800-luvun loppupuoliskolla muun muassa likööriä. Myös ikuisuuskysymys "kauris vai peura?" sai monet valitsemaan juuri sen väärän vaihtoehdon.

Vaikka viikkovisaan osallistuikin jälleen komea määrä, toista tuhatta tietäjää, vain 52 vastaajaa valitsi oikeat vastaukset jokaisessa kysymyksessä.

Tällä viikolla julkaistavat kymmenen uutta kysymykset liikkuvat tutuissa ympäristöissä. Kysymyksiä on Hautalehdosta hotellikauppaan, energianhinnasta jääpallokapteeniin.

Entä minkä palkinnon pokkasi Linnankosken lukion abiturientti Iina Lemström? Ja miksi suomenlapinkoira Lulu on yksi viikon tähdistä?

Uusimaan viikkovisa ei vaadi kirjautumista, ei salasanoja tai tunnistautumista. Riittää, että käyt osoitteessa uusimaa.fi. Uusi viikkovisa on siellä pelattavissa kello 8 alkaen.

Viime viikon visan löydät tästä: