Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pienoismallien laivue on esillä hotelli Sparressa lauantaina – Jacques Costeau on paikalla, mutta löytääkö kapteeni Jack Sparrow Sparreen?

Yksityiskohtaista taituruutta ja pienoislaivojen lumovoimaa on luvassa Hotelli Sparren tiloissa lauantaina, kun Porvoon pienoismallirakentajat ry järjestää näyttelyn.

Paikalla tullaan näkemään muun muassa Jacques-Yves Costeaun legendaarinen Calypso, jonka kannelta voi löytää myös ranskalaisseikkailijan tutussa punaisessa pipossaan. Esillä on tiettävästi myös Pirates of the Caribbean -elokuvasarjasta tutun merirosvopäällikkö Jack Sparrown Musta helmi sekä iso joukko muita klassisia purjelaivoja pienoismalleina. Osa laivoista on rakennettu pulloihin.

– Yhdistyksen jäsenet ovat paikalla esittelemässä pienoismalliharrastusta. Mikäli näyttely herättää kiinnostusta, niin tiistaisin pääsee kerhotilaamme kokeilemaan rakentamista, vinkkaa yhdistyksen puheenjohtaja Kalle Sola.

Harvinaislaatuinen näyttely on avoinna lauantaina 11–15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.