Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Viinijuhlat avaa uuden Tapahtumapuiston ja tuo kesällä kaupunkiin huippuartisteja – mukana muun muassa Veronica Maggio, Käärijä ja Behm

Kesällä järjestetään Porvoossa ensimmäistä kertaa uusi kaksipäiväinen ja vahvasti kaksikielinen premium-tason viinijuhla, joka tuo aivan Porvoon ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen. Viinijuhlat on ensimmäinen Porvoon uudessa Tapahtumapuistossa järjestettävä suuri festivaali.

Porvoon Viinijuhlat järjestetään 14.–15. heinäkuuta. Pääesiintyjänä nähdään maailmankuulu ruotsalais-italialainen Veronica Maggio. Lavalla nähdään myös ruotsalaisyhtye Basic Element sekä laaja kattaus kotimaan kärkiä, kuten moninkertainen Emma-voittaja Behm, Alma, Olavi Uusivirta, Cha Cha Cha -hitillään Suomea Euroviisuissa edustava Käärijä, The 69 Eyes, Tommi Läntinen sekä Pete Parkkonen. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa myöhemmin keväällä.

Kokonniemen uuteen tapahtumapuistoon rakentuu festivaalin ajaksi kokonainen kulinaristien unelmakylä eli Food & Wine Village, jossa on mahdollista maistella pieniä annoksia erilaisia viinejä ja oluita.

Festivaali on ikärajaltaan kokonaisuudessaan K18, joten koko tapahtuma-alue on yhtenäistä anniskelualuetta. Lisäksi Viinijuhlien Deluxe Vip -asiakkaille on tarjolla huippukokki Hans Välimäen kolme ruokalajin menu.

– Panostamme erityisen paljon laadukkaaseen juoma- ja ruokavalikoimaan, joten festivaalialueelta löytyykin paikallisten ja tunnettujen brändien myyntipisteitä. Tavoitteena on luoda Porvoon näköinen tapahtuma, joka herättää mielenkiintoa muuallakin, kertoo Porvoon Viinijuhlien festivaalijohtaja Valtteri Taipalus.

Tarkoitus on luoda Porvoon Viinijuhlista kokonaisvaltainen tapahtumaelämys panostaen merkittävästi niin tapahtuman brändiin, tuotantoon kuin ohjelmasisältöönkin. Kahden päivän kävijätavoite on 10 000 ja tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen piristysruiske Porvoon ja koko itäisen Uudenmaan kesään.

– Lupaamme, että heinäkuussa 2023 Porvoossa nähdään koko kaupungin historian yksi laadukkaimmista festivaalitoteutuksista, sanoo vaasalaisen tapahtumajärjestäjä Nordic Live Productions Oy:n toimitusjohtaja Tommi Mäki.

– Näille festivaaleille toi tulla korkkarit jalassa nauttimaan musiikista ja viinistä, sanoo vastaava tuottaja Jenna Fyhr.

Tapahtuma noudattaa Ekokompassin periaatteita. Pantilliset juomalasit ovat kovamuovisia ja uudelleen käytettäviä, astiat biohajoavia ja tapahtuma on sitoutunut vähentämään muoviroskan määrää.

Porvoon Viinijuhlat järjestetään perjantaista lauantaihin 14.–15. heinäkuuta. Lipunmyynti Lippu.fi -palvelussa.Tapahtuman nettisivut https://porvoonviinijuhlat.fi.

Juttua täydennetty 17.3. kello 11:40. Lisätty Jenna Fyhrin kommentti sekä tiedot kävijätavoitteista ja tapahtumapuiston sijainnista.