Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Askolan kouluille tulee kesäkuulle kerhoja alakoululaisille – ilmoittautuminen tulee Wilman kautta

Askolan kunnan nuorisopalvelut järjestää 1.-6. luokkalaisille lapsille kesäkerhotoimintaa 5.–22.6. kello 9–15 välisenä aikana alakouluilla Askolan kirkonkylässä, Monninkylässä, Juornaankylän ja Särkijärven kouluilla. Paikkaa haetaan Wilman kautta ja ilmoittautuminen on sitova, kunta kertoo tiedotteessaan. Sivistystoimi lähettää huoltajille Wilma-tiedotteen hakuajan käynnistyttyä.

Ohjaajina kerhoissa toimivat koulunkäynninohjaajat. Kerhon hinta per lapsi on 60 euroa läsnäolopäivistä riippumatta. Kerhossa tarjotaan lämmin ateria ja välipala.

Lasten kanssa liikutaan, leikitään ja pelaillaan sisällä ja ulkona, myös koulujen lähialueilla. Kerhoissa on myös askartelua, pelien pelaamista, vapaata aikaa ja lasten toiveiden mukaista tekemistä.

Kesäkerhojen toteutumisen tarkemmat yksityiskohdat ratkevat ilmoittautumisajan jälkeen. Jos kerho ei toteudu lähimmällä koululla, sivistystoimi tiedottaa hakemuksen raukeavan, ellei siinä ole ilmoitettu toissijaista järjestämispaikkaa.