Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuori kuljettaja kaahasi Sipoossa hurjaa ylinopeutta omakotialueen halki – kyydissä alaikäisiä, epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

19 -vuotiaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen viime viikolla Sipoossa. Poliisipartio oli Uudella Porvoontiellä tekemässä liikenteenvalvontaa, kun sitä kulki huomattavaa ylinopeutta ajanut henkilöauto.

– Partio kääntyi auton perään ja mittasi sille vajaan kilometrin matkalla keskinopeudeksi 147 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen vaihdellessa 50 – 60 kilometriä tunnissa, komisario Katri Lehti kertoo.

Kuljettajalle näytettiin pysäytysvaloa ja auto saatiin pysäytettyä läheiselle pihatielle. Kuljettajalla oli kyydissään kolme matkustajaa, joista kaksi on alaikäisiä.

– Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tie oli osittain jäinen ja luminen. Partion tekemän havainnon mukaan auto ehti kulkea havainnointipaikan ja pysäytyspaikan välillä yhteensä 21:n tie- ja pihaliittymän ohi. Matkan varrella oli myös useita suojateitä ja liikenteenjakajia, Lehti jatkaa.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.