Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vikingarna ei tulekaan Porvooseen – Lippurahat haettava takaisin vappuaattoon mennessä

Porvoon Kokonniemeen kesäksi suunniteltu Vikingarna-yhtyeen konsertti ei toteudu. Järjestävän yrityksen verkkosivulla Juhlatalo.com asiasta kerrotaan lyhyesti seuraavasti.

"Yllättäen tietoomme tulleet seikat toimintamahdollisuuksien vaarantumisesta ovat johtaneet siihen, että joudumme peruuttamaan Vikingarna 7.7.2023 Porvoon tapahtuman".

Uusimaa sai maanantaiaamuna myös puhelimitse Suomen Viihdekeskus Oy:n Mari Viljalalta vahvistuksen siitä, että konsertti on peruutettu, muttei vielä muuta tietoa siihen johtaneista syistä.

Seuraavana päivänä 8. heinäkuuta Åminnessä järjestettävää Vikingarnan ja Christer Sjögrenin konserttia ei ole peruttu, joten syy ei liene mikään esiintyjiin liittyvä.

Porvoon konserttiin lipun hankkineet voivat hakea lippurahojen palautusta huhtikuun loppuun mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Vikingarnan edellinen, pitkään odotettu konsertti järjestettiin Porvoossa elokuussa 2021. Sitä oli jouduttu koronapandemian vuoksi siirtämään useampaan kertaan.

Artikkelia korjattu klo 8.13 yhtyeen edellistä Porvoon-vierailua koskeneiden tietojen osalta.