Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Golfia ukrainalaisperheiden hyväksi Porvoossa – tulot ohjataan seudulla asuvien ukrainalaisperheiden hyväksi

Borgå Västra Rotaryklubi järjestää golftapahtuman torstaina Porvoo Golfilla ukrainalaisten hyväksi.

Porvoo Läntinen – Borgå Västra Rotaryklubi järjestää hyväntekeväisyysgolftapahtuman, jolla keräätään varoja ukrainalaisiaperheiden hyväksi.

Rotaryklubi haluaa omalta osaltaan olla auttamassa ukrainalaisiaperheitä, jotka ovat paenneet sotaa Ukrainasta. Pelkästään Porvoossa sotaa paenneita perheitä on kymmeniä.

Yhteensä Rotaryklubin arvion mukaan apua tarvitsevia ihmisiä on yli kaksisataa Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla. Perheillä on puutetta niin rahasta, ruuasta kuin monenlaisista päivittäisistä tarvikkeista. Borgå Västra Rotaryklubi tekee yhteistyötä ukrainalaisten auttamisessa Porvoon seurakunnan kanssa, joka koordinoi avun perille.

Golfkilpailu on täynnä, mutta paikalle voi mennä myös ei-golfaavat avecit esimerkiksi osallistumaan yhteiseen ruokailuun varsinaisten pelien jälkeen.

Tapahtuma on Porvoo Golfilla (Klubitie 46) torstaina 25. toukokuuta, jolloin pelit alkavat kello 13 ja ruokailu pelien jälkeen noin kello 19. Joukkueet arvotaan osallistujista paikan päällä, pelimuoto on bestball 2–4 hengen joukkuein.

Osallistuminen on maksullinen: golf ja ruokailu 80 euroa, mikä maksetaan Porvoo Golfin ravintolaan. Pelkkä ruokailu 30 euroa.

Tuotot golfien ja ruokailujen kulujen kattamisen jälkeen lahjoitetaan täysimääräisesti Porvoon seurakunnan kautta ohjattavaksi ukrainalaisten hyväksi.