Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon tuomiokirkon perjantai-illassa jytisee metallimessu – "Voit karjua virsiä suoraan varpaistasi!"

Porvoon tuomiokirkossa pääsee perjantaina nauttimaan todella erilaisesta musiikkitapahtumasta. Tulossa on metallimessu suomalais-ruotsalaisten metallimessujen isän Janne Löfin johdolla.

– Tervetuloa messuille, joissa voit karjua virsiä suoraan varpaistasi. Korvatulpat voivat olla hyviä tuoda, mutta niitä jaetaan myös sisäänkäynneillä, hän vinkkaa ruotsinkielisen seurakunnan Facebook-sivuilla.

Musiikki ja virret ovat messussa heavymetallia. Vastaava messu järjestettiin edellisen kerran 12 vuotta sitten Porvoossa, joten jo oli aikakin!

Metallimessu alkaa kello 20.00 ja se järjestetään osana Porvoo-päivien juhlaleiriä, joka on yksi Porvoon hiippakunnan 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumista nuorille ja nuorille aikuisille. Messut ovat kaikille avoimet ja osa nuorista osallistuu messuilla erilaisiin tehtäviin.

Janne Löf soittaa metallimessussa kitaraa, Christer Romberg soittaa kitaraa ja laulaa, Richard Backman soittaa bassoa ja Simon Grundvall rumpuja. Liturgina on pappi Rebecka Stråhlman ja saarnan pitää Mia Anderssén-Löf.

Artikkelista korjattu 26.5. klo 15.42 kuvateksteissä olleet nimivirheet.