Porvoon Salibandyseuran (PSS) C-Tytöt kärsivät kaksi tappiota Lappeenrannassa SM-sarjassa

PSS:n C-tytöt pelasivat SM-sarjaa Pelicans SB:tä ja NST:tä vastaan.

PSS:n maalivahti Elsa Pulkkisella riitti töitä puolustuksen kanssa Pelicansia vastaan. Tomi Nousiainen

Toni Degerlund

Porvoon Salibandyseuran (PSS) C-tytöt jatkoivat pelejään SM-sarjassa Lappeenrannassa kahden ottelun verran. Ensimmäisessä ottelussaan porvoolaiset pelasivat Lahden Pelicans SB:tä vastaan, jossa lahtelaiset veivät voiton 1–0 (0–0, 0–0, 1-0) lukemin. Toisessa ottelussaan keltapaidat kohtasivat vuorostaan kotijoukkue Lappeenrannan NST:n. Tästäkin ottelusta tuli saldoksi PSS:lle tappio 2–7 (2–3, 0–2, 0–2) lukemin.

PSS:n aiemmat pelit Pelicans SB:tä vastaan ovat olleet tasaista vääntöä, niin myös tällä kertaa. Vaikka ottelun hallinta oli hiukan enemmän porvoolaisilla, teki ottelun ainoan maalin Pelicans SB:n Emmi Hokkanen viimeisessä erässä. PSS:n maalivahdilla Elsa Pulkkisella oli ottelussa 11 torjuntaa, kun toisessa päässä Pelicans Eerika Kuisma torjui 19 laukausta. Tämäkin kertoo porvoolaisten pelinhallinnasta.

– Saimme hyvää painetta toisessa erässä ottamamme aikalisän jälkeen Pelicans maalille, mutta palloa ei vain saatu Pelicansin maalivahdin Eerika Kuisman ohitse, PSS:n C-tyttöjen päävalmentaja Vesa Pulkkinen harmittelee.

– Haimme Pelicans pelissä hyviä maalipaikkoja, mutta maalinteko on tällä hetkellä joukkueella haastavaa. Näin ollen vastustajalle riitti vain yksi vaivainen vastaisku voittoon.

Toisessa pelissä vastaan asteli viikonlopun peleissä emäntinä toiminut NST, joka on SM-sarjassa tällä hetkellä toisena. Joukkueen päävalmentajana toimii Suomen naisten maajoukkueessakin päävalmentajana toimiva Lasse Kuronen. Lappeenrantalaiset aloittivatkin ottelun vahvasti iskemällä ensimmäisessä erässä ottelun kaksi ensimmäistä maalia. PSS:n Hanna Salminen onnistui kuitenkin kaventamaan tilannetta, mutta vain hetkeä myöhemmin kotijoukkue iski jo kolmannen maalinsa. Porvoon Anni Latva-Valkama onnistui vielä ensimmäisen erän lopussa siirtämään pallon NST maalin, mutta enempää maaleja porvoolaisilta ei enää nähtykään. Kun NST sen sijaan teki ottelussa vielä neljä maalia, jäivät sarjapisteet varsin selvästi kotijoukkueelle.

– NST oli vahva ja hyvin valmennettu ryhmä. Lisänä tähän vielä Miisa Turunen, joka pystyy tekemään maaleja pelistä toiseen. Nytkin hän teki neljä maalia. Heiltä ei voi mitään ottaa pois, Pulkkinen kommentoi.

Porvoolaiset ovat pelanneet SM-sarjassa kuusi ottelua, joista se on voittanut kolme. Sarjataulukossa joukkue on seitsemäntenä. PSS:n pelit jatkuvat joulukuun alussa Oulussa sarjakärkeä Tampereen Classicia ja Oulun SS Rankat Ankkoja (SSRA) vastaan.

– Meillä on nyt kolme viikkoa aikaa harjoitella kovaa. Koitamme varmasti löytää ratkaisuja, jotta saisimme jatkossa maalinteon helpommaksi.

– Näen tytöissämme paljon potentiaalia. Nyt treenataan hikeä säästämättä seuraavat viikot, ja lähdemme voittomielessä Ouluun.

Aiheeseen liittyvää

 1. Porvoon Salibandyseuran (PSS) C-tytöt tuplavoittoihin SM-sarjassa
  29.10.2019 20:00
 2. Porvoon Salibandyseuran (PSS) C-tytöt avasivat kauden SM-sarjassa voitolla ja tappiolla
  8.10.2019 19:00
 3. Porvoon Salibandyseuran (PSS) C-tytöt varmistivat paikan SM-sarjaan – joukkue ei hävinnyt karsinnoissa peliäkään
  4.9.2019 7:20
 4. PSS:n C-tytöt ottivat hienosti SM-hopeaa
  14.4.2019 22:00

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut