Hyypiä kannusti nuoria jalka-palloilijoita uralla eteenpäin

FCFJ:n päätöstilaisuudessa oli palkittavilla hymy herkässä. Janne Ekman

toimitus

Jalkapallon erikoisseura FC Futura Juniorit juhlivat kauden päätöstä Uusimaa Areenalla.

Sinisiin pukeutunut juhlaväki juhlisti kauden päätöstä perinteisessä Futisgaalassa. Futisgaalassa palkittiin kauden onnistujia, arvailtiin kappaleita ja niiden esittäjiä Biisikärpänen kilpailussa ja jännitettiin tarkkuuslaukauskisan voittajaa.

Vuoden energisin tyttöpelaaja palkinnon sai T08-09 joukkueesta Tilda Kouva. Poikien vastaava palkinto meni P08 valkoisen joukkueen Elmo Orakselle. Vuoden Fairplay –poikajoukkue on P05 valkoinen ja Fairplay –tyttöjoukkue T12-13.

Seuran toimijoista palkittiin vuoden valmentajat Marcel Hägglund ja James Tester. Vuoden Joukkueenjohtajana palkittiin Sanna Antinluoma, vuoden rahastonhoitajan pystin nappasi Annika Saastamoinen ja vuoden huoltajaksi nimettiin Pasi Piiroinen.

Puheenjohtaja Markus Broman kiitteli mahtavasta kaudesta.

– Kausi 2019 tullaan muistamaan hyvistä kilpailullisista suorituksista. kauden aikana joukkueemme saalistivat lukuisia hienoja sijoituksia ja voittoja turnauksissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Palloliiton sarjoissa komeilivat seuran joukkueet hyvillä sijoituksilla, erityisesti nostaisin 04 ikäryhmän tyttö ja poikajoukkueet esille. hyvänä esimerkkinä yhteisöllisyydestä ja avunannosta saa moni joukkue kiittää P05 pelaajia, jotka osallistuivat usean muun joukkueen peleihin, kun pelaajapula iski.

Hän nosti esille naisjoukkueen menestyksen, joka kruunasi hyvän kauden. Tavoitteen ylittyessä moninkerroin taisteli naiset jopa paikasta nousukarsinnoissa.

– Ilolla olen saanut seurannut naisten joukkueen edesottamuksia kauden aikana, ja haluan osoittaa kunnian ei pelkästään taitaville pelaajille ja hyvälle valmennukselle vaan joukkueen ilmiömäisille taustoille, jotka väsymättä tekevät työtä joukkueen eteen luoden huikean hengen joukkueeseen.

Naisissa yhteistyö Loviisan kanssa on ollut mahtava menestystarina molempien seurojen hyötyessä tästä. FC Loviisan sarjanousu naisten kolmoseen todisteena tästä.

– Seurayhteistyön tavoite tulisi olla se, että jokaiselle alueen pelaajalle tulee löytyä joukkue, jossa saa pelata, valmennuksen tasoa tulee nostaa jakamalla tietoa, treenattava yhdessä ja mahdollisesti yhteisjoukkueita tarvitaan, Broman näkee.

Emil Vaara FCFJ:n valmennuspäällikkö näki, että seuran toiminta on hyvin suunniteltua, mielekästä ja oikealla tavalla haastavaa aina perhefutiksessa aloittavista aina aikuisiin asti, unohtamatta ketään.

– Jotta nämä tavoitteet pystytään toteuttamaan, on tärkeä, että ikäkausivalmentajat ovat osaavia ja sitoutuneita. Mielestäni uudesta ikäkausivalmennustiimistä löytyy erittäin paljon osaamista jalkapallon eri osa-alueilta. Olen ylpeä saadessani johtaa tämänlaista ryhmää.

Ikäkausimallin jalkauttaminen vaatii aikaa, asiantuntemusta ja pitkäjänteisyyttä, virheiden tekemistä ja ennen kaikkea niistä oppimista.

– Toivottavasti pystymme tukemaan uutta valmennustiimiä, jotta he voivat jatkaa ansiokasta työtä ja viedä seuramme seuraavalle tasolle.

Joukkueiden palkitut

P13 Aaro Nakari. P12 Koko ikäluokka. P11

Kaapo Hietanen. P10 Oskari Vaittinen. P09V

Anton Zimmer. P09S Kaarlo Lietosaari. P08V

Teo Udd. P08S Wictor Frodolfsson. P07V

Jason Hollmen. P07S Victor Storgård.

P06V Doan ”Johnny” Quoc-Anh. P06S

Tyko Wahlberg. P05V. Lassi Ranta. P05S

Pyry Rajala. P04V Tore Hirvonen. P04S Rico Hyypiä. P17/1 Ukko Turunen. P17/2

Samu Niemi. P20 Chris Lwamba. Naiset

Sandra Wikman. TB Veera Mäkimartti. T04-05

Lotta Halvari. T06-07 Kerttu Pulkkinen. T08-09

Sylvi Häyhä. T10-11 Karla Parviainen. T12-13

Essi Kurikka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tirmo Blues tulee sittenkin – Kasmir, Pete Parkkonen,... Katso koko esiintyjäkattaus ja fiilistele menneitä vuosia
 2. Borealikselta 93 miljoonan euron osinko Itävaltaan – yhtiö pitää lomautuksia mahdollisina koronapandemian vuoksi
 3. Juhlavuoden hanke käynnissä – Brunberg Oy:n uudesta tehtaanmyymälästä tulee suklaanvärinen
 4. ”Abstrakti, mutta esittävä”– tältä näyttää yleisövessan seinämaalaus
 5. Itä-Uusimaa sai lähes 3 miljoonaa valtionavustusta kahteen alueelliseen sote-hankkeeseen – "Monenlaista hyötyä riippumatta siitä, toteutuuko sote-uudistus"
 6. Porvoon poliisiampuminen siirtymässä syyteharkintaan – Konkreettisessa vaarassa oli kahdeksan poliisia – tutkinnanjohtaja: "Toivottavasti tämä ei ole uusi normaali"
 7. Porvoon antamat sote-rukkaset eivät tulleet Askolalle yllätyksenä – lähipalvelujen menetys kaihersi päättäjiä
 8. Leikkipuisto purettiin – uudet suunnitelmat eivät ole lähiasukkaiden mieleen
 9. Kolumni, Tuuli Hirvilammi: Pyörä, kesän paras menopeli
 10. Läpimurto liigassa tiesi pitkää sopimusta Lahteen – raamikas pakki Alex Lindroos nauttii kovasta kesäisestä harjoittelusta
 11. Minä ja Suomenlahti: Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun
 12. OP Pukkila haluaa yhdistää voimansa Päijät-Hämeen pankkien kanssa
 13. Pelastusrengas kolmelle rannalle lahjoituksena – Muista hätätapauksessa HRAP-sääntö
 14. Maria Huntington vahvassa pituusvireessä Oulussa
 15. Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.