Korttelifutis huipentuu viikon kuluttua

toimitus

Uusimaan Korttelifutiksen 49. mestari ratkaistaan viikon kuluttua lauantaina Kokonniemen tekonurmella. Turnaus on jatkoa toukokuun lopulla Uusimaa Areenalla pelatulle turnaukselle. Korttelifutis on tarkoitettu vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneille. 2009–2010 -syntyneet pelaavat Korttelifutiksen mestaruudesta. Nuoremmat pelaavat niin sanottua Tulevien tähtien sarjaa, jossa joukkueita ei laiteta paremmuusjärjestykseen.

Korttelifutis jatkuu mielenkiintoisesta tilanteesta. Askola Valkoinen voitti toukokuussa kaikki kolme peliään. FC Tolkkinen on vain pisteen päässä askolalaisista, mutta finaalipaikasta taistelevat edelleen myös Kevätkummun HIFK, Kulloon KuPS, Huhtisten TPS ja Askolan punainen. Kaikille näille tulee lauantaina kolme peliä. Turnaus huipentuu finaaliin.

Tulevien tähtien sarjassa on seitsemän joukkuetta.

Uusimaan urheilutoimittaja Timo Pasanen kuvaa Korttelifutiksen kaikki joukkueet. Viimeisten pelien jälkeen kaikki pelaajat palkitaan mitalilla. Luvassa on myös yllätyksiä.

Viimeisen vuoden Korttelifutiksen mestaruuspokaali on ollut Tolkkisten suunnalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.