Porvoon Weikkojen 17-vuotias painijalupaus Kasperi Kauhanen paini viidenneksi Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien (EYOF) kesäkisoissa Azerbaidžanin Bakussa

Porvoon Weikkojen 17-vuotias painijalupaus Kasperi Kauhanen sijoittui viidenneksi Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien (EYOF) kesäkisoissa Azerbaidžanin Bakussa.

Kauhanen otti kreikkalais-roomalaisessa painissa poikien 65-kiloisten sarjassa voiton avausottelussaan unkarilaisesta Zoltan Deakista luvuin 2–1. Seuraava ottelu isäntämaan Khasay Hasanlia vastaan päättyi tappioon 1–3. Kauhanen eteni jatkoon keräilyerien kautta ja voitti ensimmäisen ottelunsa sveitsiläistä David Loheria vastaan ylivoimaisesti lukemin 9–0. Myös toinen keräilyerä oli Kauhasen ylivoimaa. Kreikkalainen Fotios Boukis kaatui niin ikään lukemin 9–0.

Pronssiottelu Ukrainan Marian Holubovskyita vastaan päättyi Kauhasen 2–5 tappioon ja lopullisena sijoituksena oli viides sija.

– Tulos on pettymys. Olin tyytyväinen kaikkiin matseihin ennen pronssiottelua, varsinkin keräilyerät menivät tosi hyvin.

– Pronssimatsin vastustaja oli tosi hyvä heittämään, piti olla koko ajan varuillaan. Kerran sain selälleen, mutta se ei sitten riittänyt. Taso oli kova, Euroopan kärkimiehiä oli mukana, Kauhanen kertoi pettyneenä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut