Vappu vaihtui säbällä

Toni Degerlund

Vappuna järjestettiin jälleen Askolan Urheilijoiden toimesta jo perinteeksi muodostunut kevätturnaus Askola-areenalla. Aiemmin turnaus on pidetty pääsiäisenä, mutta tänä vuonna päädyttiin vapputurnaukseen.

Turnaukseen osallistui joukkueilta Vantaalta, Sipoosta, Kotkasta ja Porvoosta Askolan lisäksi. 2010-syntyneissä mukana oli kolme joukkuetta. Tässä sarjassa ei kamppailut sijoituksista, vaan tarkoitus oli vain nauttia salibandysta. 2009-syntyneissä mukana oli vastaavasti kuusi joukkuetta.

– Askola-areenalla oli vapputunnelmaa kerrakseen, iloitsi Askolan Urheilijoiden Pia Kuusela.

– Paikalla oli myös Porvoon ilmailukerho tekemässä hienoja lentonäytöksiä, ja turnausvieraat pääsivät kokeilemaan lentosimulaattoria.

– Lisäksi tapahtumassa oli kasvomaalausta ja onnenpyörääkin pääsi pyöräyttämään.

– Turnausäidit aloittivat päivän aamulla paistamalla tuoreita munkkeja.

– Kaikilla pelaajilla oli hyvä mieli päivän päätteeksi, ja kaikki sanoivat, että hauskaa oli ollut.

Voitto ja kiertopalkinto tämän vuoden kevätturnauksesta jäi Askolaan, toiseksi sijoittui Kotkanreipas ja kolmanneksi Porvoon Salibandyseura. Pia Kuusela antaa kiitosta vapaaehtoisille turnauksen sujuvasta sujumisesta.

– AskU:lla on hyvä toimihenkilötiimi, ja on aina mukava järjestää heidän kanssa yhdessä turnauksia, kun kaikki osallistuvat täysillä tekemisiin.

Vapputurnaus

AskU–PSS 2–6, AskU–RapuRuuti 1–15, PSS–RapuRuuti 1–3, Kore–Åif 2–4, AskU–PSS 1–2, PSS–RapuRuuti 3–11, AskU–Kore 2–5, AskU–PSS 4–9, Åif–AskU 6–9, AskU–Rapuruuti 1–14, PSS–Kore 1–4, AskU–Kore 5–2, PSS–Åif 9–4, Kore–AskU 0–12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.