Sebastian Holmström nappasi Rokkirallin kaksi talvimestaruutta

Riverside Racingin Sebastian Holmström (3) otti Rokkirallin etuvetoisten talvisarjan ja myös Super-luokan voiton. Timo Pasanen

Timo Pasanen

Porvoo | Rokkirallin viimeinen talvikauden osakilpailu käytiin Saarijärvellä. Superluokan voittajaksi ajoi porvoolainen Sebastian Holmström. Kaksi voittoa talvikaudelta Super-luokassa toi riittävät pisteet voittoon Riverside Racingiä edustavalle Holmströmille.

Kolmanneksi ajoi tiimikaveri Timo Heinonen. Muut alueen kuskien sijoitukset 9. Fredrik Lindström, 10. Oscar Selander ja 11. Alex Ewalds.

Superluokassa ajettiin erikseen talvikauden mestaruudesta, Heinonen ajattelee ajavansa koko kesän Super-luokkaa ja Holmström ei aja kesällä superia.

Holmström otti talvikaudelta kaksi mestaruutta, kun myös etuvetoisten voitto tuli Porvooseen. Holmström otti kaksi voittoa ja keräsi 180 pistettä. Vetarissa pisteet jäävät voimaan myös kesäkaudelle, joten Holmström saa hyvät lähtökohdat kesään lähdettäessä. Loviisalainen Ari Vuorinen (Pemasi Racing) oli hienosti kolmas ja hän voitti talvella yhden osakilpailun.

– Oltiin Saarijärvellä kyllä ajamassa Super-luokassa, mutta siellä piti olla tehoja autossa enemmän. Super-luokka jää kesäksi minun osalta ajamatta, sillä lähdin huvin vuoksi ajamaan ja ihan hyvä sijoitus tuli. Lähden nyt hakemaan kesäkaudelta etuvetoisten koko kauden voittoa. Kuukauden päästä alkaa sarja Kouvolasta, Holmström mietti.

– Vetariluokassa on kova kilpailu ja ero on nyt 10 pistettä. joten voittamaan lähdetään. Viime voiton jälkeen auto meni myyntiin, niin taas pitää saada uusi auto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.