Sebastian Holmström nappasi Rokkirallin kaksi talvimestaruutta

Riverside Racingin Sebastian Holmström (3) otti Rokkirallin etuvetoisten talvisarjan ja myös Super-luokan voiton. Timo Pasanen

Timo Pasanen

Porvoo | Rokkirallin viimeinen talvikauden osakilpailu käytiin Saarijärvellä. Superluokan voittajaksi ajoi porvoolainen Sebastian Holmström. Kaksi voittoa talvikaudelta Super-luokassa toi riittävät pisteet voittoon Riverside Racingiä edustavalle Holmströmille.

Kolmanneksi ajoi tiimikaveri Timo Heinonen. Muut alueen kuskien sijoitukset 9. Fredrik Lindström, 10. Oscar Selander ja 11. Alex Ewalds.

Superluokassa ajettiin erikseen talvikauden mestaruudesta, Heinonen ajattelee ajavansa koko kesän Super-luokkaa ja Holmström ei aja kesällä superia.

Holmström otti talvikaudelta kaksi mestaruutta, kun myös etuvetoisten voitto tuli Porvooseen. Holmström otti kaksi voittoa ja keräsi 180 pistettä. Vetarissa pisteet jäävät voimaan myös kesäkaudelle, joten Holmström saa hyvät lähtökohdat kesään lähdettäessä. Loviisalainen Ari Vuorinen (Pemasi Racing) oli hienosti kolmas ja hän voitti talvella yhden osakilpailun.

– Oltiin Saarijärvellä kyllä ajamassa Super-luokassa, mutta siellä piti olla tehoja autossa enemmän. Super-luokka jää kesäksi minun osalta ajamatta, sillä lähdin huvin vuoksi ajamaan ja ihan hyvä sijoitus tuli. Lähden nyt hakemaan kesäkaudelta etuvetoisten koko kauden voittoa. Kuukauden päästä alkaa sarja Kouvolasta, Holmström mietti.

– Vetariluokassa on kova kilpailu ja ero on nyt 10 pistettä. joten voittamaan lähdetään. Viime voiton jälkeen auto meni myyntiin, niin taas pitää saada uusi auto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tirmo Blues tulee sittenkin – Kasmir, Pete Parkkonen,... Katso koko esiintyjäkattaus ja fiilistele menneitä vuosia
 2. Borealikselta 93 miljoonan euron osinko Itävaltaan – yhtiö pitää lomautuksia mahdollisina koronapandemian vuoksi
 3. Juhlavuoden hanke käynnissä – Brunberg Oy:n uudesta tehtaanmyymälästä tulee suklaanvärinen
 4. ”Abstrakti, mutta esittävä”– tältä näyttää yleisövessan seinämaalaus
 5. Itä-Uusimaa sai lähes 3 miljoonaa valtionavustusta kahteen alueelliseen sote-hankkeeseen – "Monenlaista hyötyä riippumatta siitä, toteutuuko sote-uudistus"
 6. Porvoon poliisiampuminen siirtymässä syyteharkintaan – Konkreettisessa vaarassa oli kahdeksan poliisia – tutkinnanjohtaja: "Toivottavasti tämä ei ole uusi normaali"
 7. Porvoon antamat sote-rukkaset eivät tulleet Askolalle yllätyksenä – lähipalvelujen menetys kaihersi päättäjiä
 8. Leikkipuisto purettiin – uudet suunnitelmat eivät ole lähiasukkaiden mieleen
 9. Kolumni, Tuuli Hirvilammi: Pyörä, kesän paras menopeli
 10. Läpimurto liigassa tiesi pitkää sopimusta Lahteen – raamikas pakki Alex Lindroos nauttii kovasta kesäisestä harjoittelusta
 11. Minä ja Suomenlahti: Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun
 12. Pelastusrengas kolmelle rannalle lahjoituksena – Muista hätätapauksessa HRAP-sääntö
 13. Rankkasade valutti vettä Porvooseen koko kuukauden edestä yhdessä päivässä
 14. Kaupungit yrittävät neuvotella lentoreittien palauttamisesta – "keskustelut Finnairin kanssa eivät ole olleet vakavia"
 15. Koronatartuntojen määrä on nolla Porvoossa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.