Porvoolaisratsukot menestyivät Harjun kenttäratsastuskilpailuissa viikonloppuna Virolahdella

Etelä-Suomen aluejoukkueessa joukkuekultaa ratsastanut Niina Holmberg ja Mecenas voittivat myös toisen luokkansa. Alice Tallberg

toimitus

PORVOO/VIROLAHTI |   Ratsastusseura Porvoon Mustangin edustajat osallistuivat isolla joukolla ja menestyksekkäästi Harjun kenttäratsastuskilpailuihin viikonloppuna Virolahdella.

– On hienoa, että meillä on tällä hetkellä useita kilpailevia ratsukoita kaikissa kolmessa lajissa, este-, koulu-, ja kenttäratsastuksessa, seuran puheenjohtaja Jenny Tomperi iloitsee.

– Mukana on nyt paljon myös nuoria ratsastajia ja nuoria hevosia, on hienoa seurata heidän kehitystään. Iso merkitys tässä on porvoolaislähtöisellä valmentajallamme Minna Pekkalalla, Tomperi kiittää.

Harjun kilpailuihin osallistui peräti kahdeksan seuran ratsastajaa, joista kolme kahdella eri hevosella. Kaikki ratsastajat onnistuivat suorituksissaan hyvin.

Seuran Niina Holmberg voitti Mecenas-hevosellaan 2-tason 90 sentin tutustumisluokan. Mustangin Heidi Päivärinta sijoittui Perfectalla tässä luokassa kolmanneksi.

Holmberg ratsasti myös Etelä-Suomen aluejoukkueessa, joka voitti nyt toisena vuotena peräkkäin alueiden välisen joukkuemestaruuden. Joukkueessa ratsasti myös sipoolainen Husaariratsastajien Axel Lindberg.

2-tason 80 sentin harrasteluokassa Porvoon Mustangin ratsukoista neljänneksi sijoittui Ira Mäki ja Lafetas sekä kuudenneksi Belinda Ahlberg ja Hrogas.

Hienon kauden ratsastanut Monica van Assendelft kilpaili Harjussa kenttäratsastuksen juniorien Suomenmestaruudesta, mutta valitettavasti mitali jäi haaveeksi.

– Olemme todella ylpeitä, että meillä on seurassa nuori ratsastaja, joka on tänä vuonna osallistunut sekä kenttäratsastuksen PM- että SM-kilpailuihin, Tomperi sanoo.

Tomperi itse ratsasti toiseksi 1-tason taitoarvosteluluokassa nuorella Gibaldo-hevosellaan.

Myös muut porvoolaiset niittivät menestystä Harjussa. Lounais-Suomen 2. joukkue voitti kenttäratsastuksen aluejoukkuemestaruushopeaa. Joukkueessa ratsastivat porvoolaiset, ratsastusseura Skuraa edustavat Heidi Mänttäri hevosella Clayton ja Johanna Luoma ratsunaan Nisos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ravintolat ja kahvilat valmistautuivat H-hetkeen – pöytien välillä on nyt tilaa
 2. Sivullinen pelasti vedenvaraan joutuneen iäkkään pariskunnan Tirmon saaristossa
 3. Kaupunki maksaa väestönsuojan vuoksi noin 300 000 euroa – linja-autoaseman purkupäätös tehty
 4. Mielipidekirjoitus: Ensin päätös, sitten rahat
 5. Porvoolaisen palvelukodin työntekijällä koronatartunta – asukkaat ja henkilökunta testataan
 6. Katso video: Linnankosken lukiossa ylioppilasjuhla vedettiin läpi virtuaalisesti
 7. Koulussa koronavirusaltistus Mäntsälässä – oppilaita karanteeniin
 8. Karri Ollila pyrkii Askolan kunnanjohtajaksi – kilpaan ilmoittautui 16 henkilöä
 9. Jo ensi maanantaina Porvoossa pääsee turvallisesti tapaamaan palvelukodeissa asuvia läheisiään – varaa heti oma aikasi ja katso tapaamistupien ohjeet
 10. Odotettu Itärataselvitys: Porvoo–Kouvola perii voiton Porvoo–Kotkasta
 11. Meribiologi Anna Soirinsuo selvitti, millaista muoviroskaa on hautautunut Sondbyn rantahiekkaan
 12. Näköislehdessä tänään: Barokkipuutarha, kartanon pihapiiri... Herttoniemen kartanonpuisto on Helsingin vähän tunnettu helmi, joka on avoin kaikille
 13. Mestarit pääsevät kokoontumaan ja jäälle liukumaan – Akilles satsaa juniorityön kehittämiseen ja harrastajamäärien kasvuun
 14. Päättäjäisviikonloppuna riehakasta – ilotulitteita ammuttiin, poliisi valvoi myös dronen avulla
 15. Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.