KuPS-sankari tunnustaa: "Enhän minä hirveänä maaliruiskuna ole kunnostautunut"

KuPS:n Ilmari Niskanen (vas), Saku Savolainen, Ats Purje, Ville Saxman ja Lum Rexhepi juhlivat Savolaisen tekemää 1-1 tasoitusmaalia jalkapallon Veikkausliigan ottelussa HJK-KuPS. Lehtikuva/Markku Ulander

Sport Content

Kuopion Palloseura vastasi jalkapallon Veikkausliigassa lauantaina merkittävästä yllätyksestä voitettuaan Helsingissä HJK:n 2–1.

Voittomaalin viimeisteli 20-vuotias Ilmari Niskanen, joka tuuletti osumaansa villisti ilman paitaa.

Niskanen sai loistavan keskityksen Luis Murillolta Kiuruveden Pallon kasvatti laittoi komeasti sisään.

– Aivan loistava keskitys tuli sinne taka-alueelle ja jatkoin juoksun sinne. Pakko myöntää, että tyylikäs viimeistelykin oli. Enhän minä hirveänä maaliruiskuna ole kunnostautunut. Tuntuu aivan saatanan hyvältä!, hehkutti Niskanen ääni käheänä.

HJK siirtyi alussa johtoon, mutta KuPS nousi vielä ennen taukoa tasoihin Saku Savolaisen maalilla, joka syntyi Abdalla El Saidin keskityksestä.

– Hieno maali. Sitten meillä oli hyvä ote ekan jakson lopulla. Me lähdettiin tähän peliin vähän puolustavammin kuitenkin. Joka jätkällä oli aivan loistava asenne. Puolustettiin kurinalaisesti. Vaikka oltiin toisella jaksolla vähän ottavana osapuolena, kuitenkin saatiin luotua muutama hyvä paikka, kun saatiin ylärimaankin. Aivan loistava esitys koko joukkueelta, Niskanen sanoi.

Egyptin maajoukkuemies Abdalla Al Said oli kentällä elementissään. Niskanen antoi vuolaasti kehuja KuPSin vahvistukselle.

– Hemmetin hyvä pelimies. Loistava syöttövalikoima. Ei tarvitse kurkku suorana huutaa, että syötä mulle se pallo, kun se näkee tosi hyvin. Oli hänkin tosi lähellä maalia osuttuaan ylärimaan.