Nuori porvoolainen Aino Kanervala menestyy yhdistetyssä

toimitus

Kerkkoon Urheilijoiden Aino Kanervala voitti hiihtoliiton valtakunnallisen yhdistetyn junnucupin T12 sarjassa. Sijoituksia oli yksi voitto, kolme kakkossijaa ja yksi kolmas.

Mäkihypyn cupissa hän sijoittui toiseksi Alahärmän Kisan Saimi Luoman jälkeen.

Vaikka Hopeasompa- kilpailu peruuntuikin ja lumiolosuhteet olivat Etelä-Suomessa haasteelliset, talven aikana junnucupissa pystyttiin kilpailemaan viidessä osakilpailussa: Taivalkoskella, Lahdessa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Mäkihypyssä ja yhdistetyssä Lahden Hiihtoseuraa edustava Aino on harjoitellut mäkihyppyä reilun vuoden ajan. Ensi kaudeksi hän siirtyy mäkihypyssä K25m mäestä T14 sarjaan, jossa hypätään K35-K40m kokoisista mäistä.

Ainon pikkuveljet Urho ja Juho Kanervala kärsivät loukkaantumisista harjoitus- ja kilpailukaudella, ja sijoittuivat mäkihypyn cupissa P10 sarjassa sijoille 9. ja 21.

Sarjan voitti Lahden Hiihtoseuran Aapo Komonen. Yhdistetyssä Urho oli kahdeksas ja Juho 17., sarjan voiton mennessä Jyväskylään Pyry Kykkäselle. Urho ja Juho jatkavat myös ensi kaudella P10 sarjassa, jossa mäkien koko vaihtelee K13m:n ja K20m:n välillä.

Muokattu 30.3. klo 21.44. Korjattu otsikoon Ainon kotipaikaksi Porvoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.