Hunters ei hae Mestiksen lisenssiä – taloudelliset riskit ovat aivan liian suuret

toimitus

Porvoon Hunters ry on päättänyt, että seura ei jätä Mestiksen hakemusta. Miesten jääkiekon Mestis avasi kaksi lisäpaikkaa, joita neljä parasta Suomi-sarjan joukkuetta saa hakea. Huntersin johtokunta päätti, ettei seura hae mahdollisuutta saada Mestislisenssiä kaudelle 2020-21 /2021-22.

Johtokunta toi perustelut esiin.

Yleinen epävarmuustilanne taloudelliselta kannalta, taloudelliset riskit ovat suuret.

Yhteistyökumppaneiden neuvottelut pääosin kesken ja neuvotteluajankohta vaikea Koronan johdosta (yrityksissä lomautuksia, irtisanomisia ym.). Kokonniemen jäähallin olosuhteisiin ei saada suunniteltuja ja toivomiamme muutoksia tällä aikataululla.

Myöskään pelaajiston näkemyksiä ei ole ehditty kattavasti saada ja varmistettua. Sen lisäksi edustusjoukkueen pelaajasopimukset myös täysin auki.

– Kokonaisaikataulu aivan liian kireä näin merkittävän päätöksen tekemiseen. Porvoon Hunters ry kiittää Suomen Jääkiekkoliittoa annetusta mahdollisuudesta Mestislisenssihakuun, Markku Välimäki kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.