Akilles Bandy palauttaa ensi viikolla rahat ennakkolipuista halukkaille

toimitus

Akilles Bandy on haasteellisessa taloudellisessa tilanteessa, kun Bandyliigan finaali pelattiin tyhjille katsomoille.

– Me kaikki jääpalloihmiset olemme saaneet kuitenkin kokea erittäin hienoa yhteenkuuluvuutta ja ainutlaatuista yhteishenkeä sekä tukea laajalla rintamalla, niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti finaalin järjestelyiden osalta ja sen jälkeen, Akilles Bandyn varapuheenjohtaja Niklas Skog toteaa.

Akilles Bandy tulee tarjoamaan Porvoossa ennakkolippunsa lunastaneille mahdollisuuden lipun palauttamiseen.

– Valitettavasti emme voi poikkeustilanteen aikana järjestää lippujen keskitettyä palautusta, mutta julkaisemme viimeistään 23.3. kotisivuillamme sähköisen lomakkeen, jossa keräämme tiedot lipun lunastaneilta ja mahdollistamme rahojen palautuksen, Skog kertoo.

– Mikäli kotisivujen kautta lomakkeen täyttäminen on haasteellista tai olet ostanut VIP-lipun, niin asian voi hoitaa puhelimitse soittamalla virka-aikana kello 9-16 Amanda Ekille numeroon 044 235 0009, joka täyttää tiedot puolestanne.

– Tiedot, jotka tarvitsemme ovat nimen ja puhelinnumeron lisäksi lipun hinta, sarjanumero, ostopaikka sekä tiedot, onko lippu ostettu käteisellä vai maksukortilla. Toivomme yhteydenottoa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä.

Akilles Bandy tulee henkilökohtaisesti olemaan yhteydessä huhtikuun alussa kaikkiin, jotka ovat tietonsa jättäneet ja sopimaan kuinka lippu ja rahat siitä vaihdetaan. Toimintatapa riippuu siitä, kuinka kauan poikkeustilanne Suomessa Koronaviruksen vuoksi jatkuu.

– Toivomme ymmärrystä tässä haasteellisessa tilanteessa ja pahoittelemme viivästystä, Skog sanoo.

– Uskomme, että Akilles Bandy tulee selviämään vaikeista ajoista ja suurista haasteista tässä poikkeavassa tilanteessa, sekä palaamaan takaisin entistä vahvempana tämän kriisin jälkeen.

– Haluamme kiittää kaikkia, jotka näin vaikeina aikoina ovat tukeneet meitä. Suuri kiitos kaikille niille vapaaehtoisille, sponsoreille ja yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa Bandyliigan finaalin toteuttamista niin ennen finaalia, sen aikana kuin sen jälkeen. Olette kaikki kullan arvoisia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.